VI VÄLKOMNAR SEPTEMBER

Oj oj oj.. redan september månad. Idag börja pappan i hemmet sitt jobb efter 9 veckors ledighet. Kändes lite konstigt att han va borta när man vakna nu denna morgon. Men ack vilken underbar semester vi haft tillsammans hela familjen! Vi har hunnit med så mycket kul under denna semestern, funderar på att kanske sammanfatta de i ett inlägg med bilder.. hmm kanske skulle varit kul!

Pappa jobbar och N vakna vid 07:00 idag och ville upp. Eller egentligen inte för nu sover hon igen här bredvid mig i sängen. Tänkte passa på att äta en frukost och kolla love island Sverige under tiden hon sover. Ibland får man lyxa med frukost i sängen, idag är en sådan dag!


VECKANS PLANER

MÅNDAG

Idag har jag en liten to-do lista på kylskåpet som ska bockas av. Skicka iväg lite mail, kontakta förskolan för nästa vecka, posta paket, hämta ut paket, ringa lite viktiga samtal och kolla över o planera de sista jag har med plugget.


TISDAG

Inga planer än sålänge. Kanske träffar någon eller så tar vi bara en dag hemma. Får se vad tisdagen bjuder på.


ONSDAG

Tänkte se om N:s faster kan träffas, kanske ta en fika eller göra något annat kul. Tag sedan vi sågs och vi prata nu i helgen om att planera in någon dag i veckan att ses.


TORSDAG

Väntas första tandläkarebesöket för Nowis. Ska bli spännande men det kommer säkert gå super bra! Efter det tänkte jag kolla om N:s farmor vill ses och hitta på något/umgås. Annars ser vi om någon annan vill ses när vi ändå är på de hållet.


FREDAG

Prata jag och M lite om att kanske träffa Sanny, Linn och lilla Nelia om dom kan. Hitta på något kul eller käka något gott tillsammans. Vi får helt enkelt se vad fredagen bjuder på.


LÖRDAG

Väntas kalas för min lillasyster. Så det blir att ut och köpa present och sedan mot kalas för att va där i några timmar. Mer än så är inte planerat.


SÖNDAG

Lite hemma fix tror jag. Vi behöver få upp partytältet till N:s 1 års kalas också för att se om alla delar är där. Annars göra klart staketet på baksidan eller något annat som måste färdig göras innan de blir för kallt ute.


Gillar

Kommentarer

oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Mysigt med såna morgonar! Det verkar vara en vecka rätt fullspäckad! Ha det gott <3nouw.com/oliviakulpakko
sweetwords
sweetwords,
ja det ska bli härligt att sept är igångnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229