VI UTFORSKAR

Här hemma bygger vi staket, utforskar trädgården och leker massvis. Trots att regnet hälsat på hela dagen, hindrar inte oss från att få fixat saker här hemma, utomhus. 

I morse kom min morfar hem med virke helt plötsligt och lasta av på vår uppfart till vårt staket som skulle byggas. Super snällt! Så vi blev taggade till att gå ut och börja. Sagt blev gjort. Vi gick ut och börja eller iallafall M och morfar börja att starta igång det medans jag gick en runda med en trött N för att posta ett paket. Hann inte mer än några meter sen sov hon gott i vagnen i hela 2 timmar. Vi hann med en del jag och M på staketet och när hon vakna igen så gick vi in och åt mellis. N och jag har även hunnit sitta på singeln på vår uppfart och utforskat stenarna. Dem var väldigt spännande tyckte N, hon blev till och med frustrerad för hon inte kunde ta upp all sten från marken, haha!Nu busar jag och N inne med tvn på i bakgrunden. M envisades med att gå ut och fortsätta med staketet själv i regnet. Försökt få in han en stund nu men han skulle ”bara” ta några brädor till, haha. Så typiskt han.

Annars blir det nog en lugn dag här hemma för vår del. Vi skulle ses senare i veckan vi & Emma, Andreas och Theo. Men skönt att börja veckan lugnt också. Hörs lite senare!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Åh, idag hängde jag med min lilla guddotter på 1,5år, och gissa vad som var det roligaste i trädgården? Jo stenarna såklart, sååå arg hon blev när hon inte fick ta med dem hem i bilen😂 nouw.com/myjjohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Haha Men gulle då 😂😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229