VI TROTSA REGN, ÅSKA OCH BLIXTRAR


Vilken härlig dag vi haft idag!! Visserligen börja den inte lika härligt som resterande utav dagen var. Först vaknar vi utav att N vaknat vid kl 06 och totalt bajsat ner sig.. så det blev en tidig dusch för den lilla tösabiten som inte var allt för lycklig med det. En nyduschad bebis, en flaska välling och mys mellan mamma och pappa i deras säng somna hela familjen om.

Vid 09 vakna vi igen och gick upp för att säga hejdå till N:s gammelmormor och gammelmorfar som skulle iväg och campa i några dagar. Lite frukost, bus och lek han vi med innan jag valde att gå ut med N en runda då hon blev trött vid lunch tid igen, M skulle passa på att städa under tiden. Sagt blev gjort och hon somna snabbt i vagnen, så jag traska hem till mamma för lite kaffe och snack en stund.Vid efter 13 tiden kom N:s faster, kusin och man hit för att umgås. Det blev att trotsa både regn, åska och blixtrar för att Joel (N:s kusin) ville så gärna spela minigolf. Vi traska upp och spela och hann precis färdigt och nästan ända hem innan himlen öppna sig. Helt genomblöta blev vi ändå trots vi var på vår gata och hade bara några meter kvar hem. In och torka oss och sitta o prata en stund medans barnen lekte för fullt tillsammans. Sedan grilla vi och åt gott!

Barnen hann även ut i trädgården och se en hel film innan dem åkte hem vid ca 20:30 efter en super trevlig dag tillsammans. Vi kom överens om att bli bättre på att träffas och hitta på saker ihopa. N somna strax efter dem åkt och sedan dess har jag och M legat i soffan framför tvn och glor på en film. Jag ska snart passa på att gå in i duschen innan sängen kallar. Blir nämligen upp i tid imorgon då vi ska iväg på utflykt med mamma och mina systrar. Mer om de imorgon!


Gillar

Kommentarer

Patriciaespe
Patriciaespe,
Låter som en mysig dag trots bajset imorse och regn😄😘nouw.com/patriciaespe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229