VI NJUTER AV VÄDRET

Ja oj så dålig jag är på att uppdatera er här inne! Men vi har verkligen njutit till fullo utav det underbara vädret och den fantastiska vädret som Skåne bjuder oss på. Jag och N har sedan 09:30 i morse befunnit oss uppe vid badet. Vi packa en rejäl picknickkorg med vattenmelon, drycker, mackor m.m. Och traska upp där tillsammans med N:s ena moster.

Förskolan som N ska gå på var där en stund med barnen och N fick träffat sin blivande förskolelärare, det kändes så bra och N var verkligen så nyfiken på allt dem gjorde. Vid 11 tiden åkte dem tillbaka till förskolan och vi stanna kvar och busa, bada och lekte till fullo. Vid lunch kom min mormor upp med mackor till oss och sen njöt vi vidare i solen. Gunga och satt på en filt i skuggan och lekte med leksaker. N har verkligen också njutit idag. Tänk att få sitta i bara blöja och njuta i skuggan. M kom hem från jobbet runt 14:00 tiden och kom sedan också upp och bada. Strax där på kom mamma och mina andra syskon också upp och hela gänget var stort sätt samlade. Vid 17:30 tiden var vi hemma igen och laga lite mat.Sedan dess har jag och N bara myst i soffan. Vi är helt slut efter att ha varit ute hela dagen. Jag har fått färg och jag som sällan bränner mig har faktiskt bränt mig under ögonen och på kinderna. Så aftersun blev de för min del, haha!

M är ute och passar på att tvätta bilen nu när det blivit lite svalare ute. När han kommer in ska N försöka komma i säng och jag o M ska starta någon bra film och mumsa lite gotte och fira att pappa nu är hemma i hela 9 veckor tillsammans med oss, wihooo!! Och dessutom har man inte världens bästa sambo när han på hemvägen från jobbet kör in och köper mitt favorit godis just nu, marabou japp. I love him!

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Sötnosen 😍nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack raring!!nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229