VI KÄNDE ATT VI BEHÖVDE KOMMA UT LITE

Nu har jag och N precis kommit hem efter en förmiddag iväg med N:s farmor och kusin. Vi har bland annat varit på ikea, biltema, rusta. Blev en pulka till N som hennes farmor köpte ifall där kommer snö eller i förberedande syfte till nästa vinter. Vi var på Ikea och åt samt fikade, gick även en runda och blev att jag köpte lite saker. Ska tillbaka dit i eftermiddag när N kommit hem för ska köpa en sak med 1 av våra presentkort. Så M får ta N när han kommer hem så jag snabbt kan åka iväg. För övrigt var det bara bra för min och N:s del att få komma ut lite. Har varit hemma en del dagar nu så börja blir knäpp på att bara se dessa väggarna i hemmet. Inte velat dra ut på N när hon inte varit kry. Så velat vara hemma några extra dagar för hennes skull så hon fått vila och bli frisk ordentlig.

Nu ska vi mysa lite jag och N här hemma innan pappa kommer hem från jobb. Idag har man saknat honom lite extra. Inte riktigt vant oss att inte ha han hemma längre och att det är tillbaka till rutiner igen. 

Natten har väll varit helt okej. Hon ville göra morgon ca 04:20 men det ville inte hennes mamma. Så hon fick mat och sen ligga och vrida o spralla ett tag sen somna hon för det var för tråkigt och ingen ville leka eller prata med henne. Så vi vakna och gick upp vid 08:20 istället. Var en mycket bättre tid!


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229