Vi går in i gravidvecka 32

Då var gravidvecka 32 här och tycker fortfarande tiden bara springer iväg. Det är inte lång tid kvar tills vårt lilla knyte är här och idag är det enbart 62 dagar kvar till beräknad födsel. Spännande! Jag hoppas egentligen inte att hon går över tiden, jag vill inte bli igång satt om det nu blir att jag ska föda på vanligt vis.

En lite uppdatering sen förra veckan ska jag också tilldela er:

Med mig är det väll inte mycket förändrat. Jo foglossningen har ju tillkommit nu vilket förhindrar och förvärrar en del saker i vardagen. Sover dåligt om nätterna men samtidigt har jag gjort det sedan i april, så egentligen inget nytt men bara kämpigare nu. Jag har märkt hur mycket långsammare jag går, M och jag har alltid gått väldigt fort, velat komma fram till ”målet” på kort tid ungefär. Det kan vi glömma nu, det går sakta men säkert framåt och man får planera lite i god tid om man ska till något som man bokat tid till exempelvis. Annars mår jag bra för övrigt, börjat må lite smått illa nu sista dagarna vilket jag inte förstått mig på riktigt varför, då jag inte varit illamående eller kräkt under hela graviditetens gång. Men men..

Inför förlossningen känner jag inte något speciellt än sålänge. Kanske kommer som ett slag mot ansiktet sista veckan/veckorna när det verkligen är närma. Jag tror inte jag tänkt på det så mycket för att jag inte vet än hur det kommer bli. Kejsarsnitt eller på vanligt vis.. det får vi ju reda på nu den 7 Augusti. Jag tror när man vet på vilket vis förlossningen ska gå till så blir det att man förbereder sig på ett annat vis. Jag är ju verkligen en sån som vill ha koll på saker och ting och planera. Inte kan man planera hur detta ska gå till men jag menar bara att jag vet nog mer om någon vecka än vad jag gör idag och kan förbereda mig mentalt på ett annat sätt.

Mini växer så det knakar och just nu står det inne på gravid apparna jag har att hon är ca 42-43 cm lång. Hennes vikt ligger närmare 1,8kg i början av veckan och nästan 2kg i slutet av veckan och det märks.. jisses vad det växer och känner bara hur jag blir tyngre och tyngre för var dag nästan. Jag hoppas dock hon blir en liten bebis, och dessa ca längd och vikt är ju bara ett genomsnitt för var vecka. Ut över det är hon väldigt aktiv för övrigt, har verkligen kommit in i en rytm med när hon är vaken och när hon sover och det är alltid vid samma tider om jag inte väcker henne med lite puttande på magen det vill säga.. elak mamma!

Det sägs ju att dem tiderna bebisen är vaken i magen är dem tiderna dem sen är vakna på utanför magen också, har det stämt för någon av er som nyligen fått barn? Skulle varit spännande att se om de stämmer eller bara är en myt? Isåfall kommer denna lilla fisen vara vaken sena kvällar/nätter och tidigt på morgonen bland annat! Yey!

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
På vilket sätt vill du föda? Varför får du något besked i augusti? 🙂🌸nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
vet inte riktigt.. för min moderkaka ligger i vägen så jag kanske inte får föda på vanligt vis för det är för stor risk. så i augusti ska dem kolla om den flyttat sig tillsammans med att hon har växt i magen annars blir det att boka in ett datum för kejsarsnitt istället ☺️💗nouw.com/juliamalmgren
sjosefine
sjosefine,
Okej. Hoppas den flyttat sig! 😊 ❤nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack! hoppas jag med ☺️❤️nouw.com/juliamalmgren
michellenorman
michellenorman,
det stämmer EXAKT med tiderna i magen och utanför på ett nästan kusligt sätt haha. iallafall hos oss💗nouw.com/michellenorman
juliamalmgren
juliamalmgren,
oj! 😄 då kanske det blir så för oss också då 💗 nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229