VI ÄR JU BARA FÖR GRYMMA!

Godmorgon mina hjärtan.

Hur grymma var vi inte igår som tog oss till kvartsfinal i fotboll?! Kolla inte på det själv då jag var inne på sjukhuset just då när det sändes. Kollade dock England och Colombia för var lite nyfiken över vem det blir Sverige skulle möta. Efter en väldigt spännande match så vann England tillslut. Synd jag jobbar när den matchen sänds på lördag bara.

Har ätit lite frukost och ska gå upp och göra ve mig lite snart tänkte jag. Jobb väntas idag och jag har stängningen i vanlig ordning. Ska hinna göra mat till M att varma ikväll och en matlåda som jag kan ta med mig till jobb och käka i eftermiddag innan min kollega slutar sitt pass. Står laxfilé med potatis, hemmagjord romsås och lite grönsaker till på menyn. Huuuur gott? Jag som bara älskar lax och dessutom varit så sugen på det en längre tid nu!

Med mig är det helt okej idag, bättre än det både var igår och i förgår. Sovit bättre inatt och känner att jag har mer energi idag. Hoppas den energin håller i sig hela dagen fram tills jag slutar ikväll.

Hoppas allt är bra mer er också!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229