VECKANS PLANER

MÅNDAG

Idag blir det en lugn dag för oss här hemma. Står att en leverans med ett paket kommer idag men tvivlar att det kommer ner i påslådan så möjligtvis att vi hämtar ut det. Annars inga planer för dagen mer än njuta av solen, gå en promenad, städa över här hemma lite och försöka fixa i ordning N:s rum så jag blir nöjd med det hyfsat iallafall.

Ikväll väntas babysim, lika mysigt som alltid!


TISDAG

Min kompis Josse kommer hit och hälsar på. Vi har inte träffats på över ett år om jag inte minns fel. Så hon har verken sett N sedan hon föddes eller hur vi bor nu. Mycket att ta igen och prata om! Så det ska bli kul. Vad vi gör under dagen är inte bestämt än.


ONSDAG

Inget planerat på förmiddagen än sålänge. Men på eftermiddagen så ska jag och N till Kvidinge till N:s gudmor. Dit kommer även dem andra tjejkompisarna så ska vi umgås lite och antagligen dricka kaffe i vanlig ordning. Haha!


Torsdag

Min syster skulle komma ut någon dag då hon är ledig denna veckan från skolan. Så ska se om hon kan ta torsdagen till att föra det. Skulle varit mysigt! Isåfall får vi se vad vi tar och hittar på under dagen.


FREDAG

Helgen är här och den är fullbokad med saker. Tanken var först att åka till elmia denna dagen men då min pappa och bror ska upp där på lördagen och vi redan är uppbokade då så tyckte vi inte det var roligt att åka upp där på egen hand och gå. Så vi får nog skippa det detta året. Andra året för min del.. åhh! Men men. Så fredagen blir förmodligen bara en lugn dag, ladda batterierna inför helgen och bara mysa jag och N efter även en fullplanerad vecka.


LÖRDAG

Påskhelgen är här och det ska såklart firas med familj och god mat. Denna lördagen är vi överbjudna till min svärmor för att äta påskmat och umgås.


SÖNDAG

Söndagen står nästa påskmiddag på schemat och denna dagen bär det av mot min farmor och farfar dit även min pappa med familj kommer. Så det ska bli trevligt. Där efter en mysig kväll hemma där vi laddar för en ny vecka.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken fantastisk vecka ni har framför er! Bara babysimmet ikväll låter väldans mysig 💖 Ha en fin måndag hela goa familjen 🥰nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229