VECKANS BLOGG!

Idag är jag på topp! Och egentligen är jag super trött, utan någon speciell anledning, egentligen. Kan det vara för att solen tittar fram, jag har fått sova ut inatt.. eller kan det möjligtvis vara för att jag fick förfrågan om att vara VECKANS BLOGG här inne på Nouws portal denna veckan! Verkligen så himla roligt!Jag tänkte jag kikar in och säger halloj lite snabbt till alla dagliga läsare men kanske till och med till er nya som hittat in här. Ni är så välkomna och hoppas ni vill stanna kvar och även återkomma in hit för att följa vår berg och dalbana till vardag.

Idag blir det en lugn dag för oss som tidigare nämnts. Ska försöka få med mig Nowis upp ur sängen som sitter fastklistrad med ögonen i sin iPad. Att Bolibompa kan vara så roligt.. Någon mer som har barn som ä l s k a r Bolibompa? Nåväl, vi ska inta lite frukost och klä på oss för att komma iväg och hämta alla paket som vi nu även fått påminnelser på.. yes I know.. hur kan man ens vara dålig och dröja ut på att hämta ut roliga paket?

Sen händer inte så mycket annat, som jag vet på rak arm just nu iallafall. Beroende på hur vädret väljer att vara idag så blir aktiviteterna valda där efter. Antingen ut och leka i trädgården eller inne och kanske ge sig på att baka något till mini. We will see!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh så roligt vännen, stort grattis!! Det ska bli kul att få följa dig i din vardag denna veckan! ♥ Kramis!
nouw.com/lillystromqvist
ByAlma
ByAlma,
Grattis till dig och så kul att få följa dig denna vecka. Det ser jag fram emot. Ha det gott! Kram, Kramis <3
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229