VECKAN SOM VARIT - LISTA

VECKANS MÅENDE 

Måendet veckan som varit har varit som en ren berg och dalbana. Har gått från glad till ledsen, till att helt plötsligt vara frustrerad eller arg.. många faktorer som orsakat det samtidigt som jag brukar vara rätt jävlig veckan innan mensen kommer, haha!


VECKANS BÄSTA

Det bästa från veckan som varit, precis som alla andra veckor är hur N ständigt utvecklas för varje dag. Hon vill ju inte ligga på magen så denna veckan har jag sett ständig utveckling med hur duktigt hon sitter istället. Hon sitter stadiare för varje dag och det är så kul att se! Bara träna och träna! Dock tror hon att hon både kan sitta och stå på egen hand och blir väldigt frustrerad när man ska hålla i henne eller när man lägger henne ner för man börjar bli trött i armarna. Haha! Bestämda donna!


VECKANS WANTIE

Har hittat några ursnygga tröjor/toppar till mig som jag vill fylla på garderoben med. Får se om man kanske beställer hem dem.


VECKANS KÖP

Det har nog varit N:s jacka från Newbie. Älskar den och är så glad att jag köpte den nu när dem hade erbjudande. Så länge jag kollat in den så var det så värt att köpa den!


VECKANS MAT

Va nog kycklingkebab med tortillabröd med diverse grönsaker och vitlökssås till som vi åt häromdagen! MUMS! Blivit en stor favorit här hemma!


VECKANS FÖRVÅNING

När man fick reda på hur mycket man får tillbaka på skatten.. snacka om förvånad man blev. Men man klagar inte direkt. Deklarationen är godkänd och inskickad!


VECKANS SÄMSTA

Att vi hållit oss inne rätt så mycket denna veckan. Måste bli förändring till veckan som kommer. Jag blir knäpp av att gå inne men har samtidigt inte gjort något för att förändra de denna veckan heller. Haft en vecka där jag inte orkat göra något egentligen. Kanske behövt samla krafter efter vi nu varit sjuka..


VECKANS LÄNGTAN

Efter att ha varit och betalat babysimmet för N under veckans gång så längtar man nu massvis till det startar den 1 April. Inte långt kvar nu och ska bli rikigt roligt! Jag tror verkligen N kommer älska det, så mycket som hon älskar vatten hemma när vi badar och duschar så tror jag inte det kommer bli något problem!


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229