VECKA 2

HUR SER VÅR VECKA UT?

MÅNDAG

Städa ut julen, städa över huset för övrigt. Fika hos mamma och slappa framför tvn till någon film

TISDAG

Jobb och förskola väntar. Efter jobbet blir det hämta Nowis, ut ett paket och sedan hem. Vid 18:00 kommer där en och tittar och ev köper min telefon. För övrigt en lugn tisdag.

ONSDAG

Jobb och förskola. Inget planerat därefter.

TORSDAG

Samma som i onsdags. Jobb o förskola och sedan inte så mycket annat inplanerat. Har försökt att inte planera denna veckan allt för mycket då vi bara ville försöka komma tillbaka i rutiner igen.

FREDAG

Jobb och förskola som gäller sen tar vi helg. Inget inplanerat ännu men vi lär väll hitta på någonting.

HELGEN

M ska på lördagen iväg på utbildning med jobb i några timmar. Jag och Nowis ska nog ut och leka om vädret tillåter. På söndagen ska vi på kalas till mina syskon som fyllt och fyller år (6e & 12e januari).


Veckans:

MÅL

Målet för denna veckan är att komma tillbaka till rutiner igen. Strukturera upp och försöka sätta sig ner och tillsammans komma fram till olika rutiner som kan fungera för oss, hela familjen.

MÅSTE

Jag måste denna veckan kolla över beställning som behöver skickas iväg på jobbet. Lite viktiga pappers och dator arbeten som också behövs göras under veckan. Tråkigt men ett måste!

LÄNGTAN

Det är nog bara att det ska bli helg.. är så trött nu när man inte är van att gå upp såhär tidigt ännu. Lite helg och sovmorgon skulle va skönt att efter några dagars jobb.


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ser ut som ni har en bra vecka framför er =)nouw.com/2barnsmammaochfru
juliamalmgren
juliamalmgren,
Det har vi haft! Hoppas Er vecka också varit bra!! 🤍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

HON ÄR SÅ DUKTIG

Ännu en tråkig och allt annat än händelserik dag här hemma hos oss. Det bara regnar utomhus, och jag som i morse när jag vakna bara ville ut och busa med N i trädgården och få massvis med frisk luft. Vi har hunnit plugga lite både jag och M idag, fått tvättat lite tvätt, kört och köpt frimärken, packat massvis med paket som ska iväg senare idag och mellan varven har vi dansat till barnlåtar på youtube och underhållit Nowis.Jag måste bara skryta lite om vår helt fantastiska dotter! Jag menar.. inte många små barn som lärt sig krypa, står mot saker och kanske redan tagit sina första steg som kan sitta i EVIGHETER på en och samma plats och bara leka helnöjd med sina leksaker. Inte ett ljud från henne och det har flertal gånger blivit att vi istället får kolla till henne och se så hon lever (skämt och sido) så tyst det varit. Hennes rum har även blivit väldigt roligt att vara i och sitta och leka med leksaker i fred. Men idag nöjde hon sig med sin lilla hörna på golvet med alla leksakerna. Godingen!

Gillar

Kommentarer