VECKA 2 - MÅL & PLANER

Jag tänkte att jag för varje vecka skulle göra ett inlägg på måndagen över veckans planer. Även vilka MÅL jag har innan veckans slut. Jag som är väldigt förvirrad och även glömsk nuförtiden ser detta som en hjälp på traven till att komma ihåg och samla ihopa veckans alla planer! Jag tänker att det blir även en motiverande vecka om man sätter ett eller flera mål också för veckan. I slutet av veckan, på söndagen. Tänkte jag göra en summering utav veckan och målet/målen jag satt och se om jag lyckats med dem samt en sammanfattning över veckan som varit med bilder osv.

Hoppas det ska uppskattas!


Måndag

Idag blir det en lugn dag här hemma. Jag mår fortfarande inte riktigt bra faktiskt. Nu på förmiddagen kommer en och köper våra Malmbyrås som jag la ut till försäljning igår kväll. Så blir vi av med dem. Mest troligen blir våra kvist klädhängare sålda under dagen också.

Linn, jag och N skulle träffas och ut och gå en promenad idag för hon var ledig. Men jag vet faktiskt inte om min kropp bara måste ta det lugnt idag. Hon var ledig på onsdag med så ska kolla och se om det kan flyttas till då istället.


Tisdag

Åter igen en lugn dag för vår del. Inget inplanerat och det blir mys kläder på hela dagen för min och N:s del så som det ser ut just nu. Tror det kan vara bra med några dagar off för N också som varit iväg och flängt så mycket nu över jul/nyår.

Ska passa på att packa och sortera samt slänga sånt vi inte vill ta med oss när vi flyttar. Någon maskin tvätt skulle också behövt startas.


Onsdag

Ska se om jag och N kan träffa Linn idag istället för i måndags, en promenad och umgås lite. Det skulle varit perfekt med en längre promenad för vår del, då vi tagit det lugnt och inte direkt kommit ut något speciellt dem närmsta dagarna.


Torsdag

Torsdag morgon prata jag och Alexandra om hon skulle komma över på kaffe och frukost. Umgås och snacka lite skit sådär på förmiddagen. Skicka iväg ett mess till Sandra N:s gudmor igår också och fråga om hon var fri till att också komma över.

Senare på dagen så ska jag och N träffa Emma och Theo. Nu när det varit jul och så mycket annat inplanerat så har vi inte hunnit träffas så som vi brukar göra. Så nu sakna vi varandra och mest troligen blir det en lång promenad i vanlig ordning och sedan umgås och sitta o snacka medans barnen sover/leker på golvet.


Fredag

Jag och Matilda planera igår att vi skulle ses med barnen på fredagen. Vet inte vad vi ska hitta på om vi tar en rejäl promenad och bara umgås vi också. Var ju ett tag sedan vi också sågs nu i och med jul och allt.

Ska bli mysigt att träffa dem också. Om tiden räcker till så skulle hemmet också behövas städas. Flyttlådor packas och gå igenom vad vi ska ta med till huset dagen därpå osv.


Lördag & Söndag

Kommer spenderas ute i huset. Vi har en del att färdigställa där så vi kan flytta in helgen därpå, förhoppningsvis. Nu börjar det närma sig med stormsteg!

Min mamma var också ledig så tänkte fråga om hon i värsta fall kunde ta N så vi fick gjort ett ryck. Helgen är inte planerad med så mycket annat än att ha huset i fokus. Möjligtvis att vi tar en paus och går en runda uppe i skogen när vi ändån är där ute. Den miljön är magisk! Vi får helt enkelt se!


Mål under veckans gång 

• Köpa målarfärg och måla sängborden

• Gått en rejäl promenad minst 3 gånger

• Ringa och ta tag i till att slutföra mina studier

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Hoppas verkligen du får en fantastisk vecka vännen <3nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack vännen! Du med!! 🌟🌟nouw.com/juliamalmgren
Jackielarsson
Jackielarsson,
vilka bra mål för veckan 😊nouw.com/jackielarsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Vad kul att höra! 😃nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229