VÄRSTA NATTEN PÅ LÄNGE!

Godmorgon!
Yes, I know! Det har varit extremt dålig uppdatering här sista tiden. Men tappat motivationen typ.. försöker hitta inspiration och det roliga i bloggandet igen men går lite segt med den fronten trots jag tycker det är så kul att blogga.. svårt det där! Men kanske kommer igång nu när det är höst och går mot mörkare tider. För jag personligen blir så deppig och nere under den mörka höst/vintertiden. Så att ha bloggen som en liten dagbok att kunna skriva av sig i kan nog kännas skönt.

Natten har varit en utav dem värsta på länge. Här sitter denna mamman sådär lagom mör i kroppen och något sådär jätte trött. ”Somna” vid 22:30 tiden och sov väldigt dåligt.. vände och vred på mig och allt var allmänt besvärligt. När jag precis kommit till ro och somnat riktigt rejält så vaknar vi utav att N skriker inne från sitt rum. I all panik springer man upp och in till henne. 00:30 va klockan. Hon skriker utan anledning som att hon haft en dröm och efter flera försök med att försöka få henne att somna om i eget rum så fick vi tillslut ta in henne till oss. Hon fortsatte gråta och det ända som gjorde att hon sluta gråta och att hon somna igen var att ligga uppe på mig. Så ja, halva natten har hon sovit uppe på mig och halva natten mellan mig och M fast huvudet stort sätt uppe på honom och hennes fötter sparkandes mot mig. Så ni hör ju, en hemsk natt som resulterade i en öm kropp och extremt trötta föräldrar. Nu är virvelvinden uppe och springer runt här för fullt här hemma, från ena sidan utav hemmet till andra sidan och stannar till i mellanåt för att gunga sådär lite nätt på kroppen till musiken på tvn.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Hoppas att motivationen kommer tillbaka <3nouw.com/sweetwords
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad fin blogg du har!! Vad jobbigt att inte få sova 😟 jag vet hur de är,min lilla tjej fick sitta i mitt knä mestadels av natten för ett tag sedan och sova typ sittandes på mig då hon hade sån hemsk hosta,sov inte många timmar den natten,som tur är fick vi hostmedicin utskrivet nu! Hur gammal är er lilla tjej? Så söt hon är 😍nouw.com/tinafalkestad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229