VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!


Puuh, nu är vi färdig städade här hemma och både jag o M har gått här och snörvlat oss. Äntligen är vi klara och kan hålla kväll. Eller M ska iväg och skicka tillbaka ett paket och handla lite snabbt snart. Sen ska vi hålla kväll, hela familjen. Det blir vars en köttbit till middag sen som jag sa gotte framför mello senare ikväll. Ska bli mysigt att bara gosa hela familjen denna lördag.


För stunden sover N efter att ha testat på en ny smak idag när hon skulle äta. Nämligen kyckling och grönsaker. Detta skulle också varmas lite i micron. Hon var något skeptisk men åt det ändån, hon fortsatte med massa miner och till slut ville hon inte ha mer, vi byta ut till något jag visste hon tyckte va godare för att hon skulle få i sig något. Tror de gjorde lite också att det var varmt, hon är inte van vid att äta varm mat med sked, det var ju första gången. Plus att det var lite mer ”ordentligare” mat än bara grönsaker och frukter. Men hennes miner var super roliga att sitta och titta på, haha!Jag har helt glömt bort att visa er vad N gav M i födelsedags present när han fyllde 25 år. Såklart ska hon varje år också få ge sin pappa någon egen present. Jag tycker det är en gullig sak att göra, speciellt sen när hon blir gammal nog till att peka ut någonting själv som hon vill ge.


Denna gången fick dock jag välja åt henne, tyckte ett fint doftljus där det står ”världens bästa pappa” på var väldigt passande. Denna har han ställt fint på sitt sängbord.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilket fint ljus! Det värmde säkert lite extra i pappahjärtat att den var från N också; så sött 😍💞nouw.com/janielindahl
JennyLou
JennyLou,
Vet precis känslan när man är äntligen fått tid eller kommit sig för att köra ett ordentligt ryck med antändningen- utmattad men så nöjd haha😅 Hoppas att ni har en fin helg❤️nouw.com/jennylou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229