VÅR TURKIET RESA

Jag ska vara ärlig och säga att jag som är duktig på att fotografera har denna semestern inte fotat något extremt med bilder denna semestern, tro mig jag är själv chockad över det. Men då det uppstod sjukdom så blev det att man inte fota så mycket, har även njutit av semestern och mobilen har mestadels legat på rummet. Men jag tänkte dela med mig utav dem stunderna jag faktiskt fotade, även bilder som svärmor tog och M. Och berätta lite utifrån dem bilderna.

Första badet

Jag och M tänkte att N inte skulle tycka om att bada i det ”kalla” vattnet jämfört med poolen hon badar i på babysimmet. Men tänka sig vad vi hade fel! Självklart något skeptisk till en början men när hon förstod att det var vatten hon hamnat i så vifta armar och händer för fullt!


Första isGlassen

Ingen semester utan glass! N har under semestern fått några stycken isglassar. En fingerglass som den kallades med smak utav citron. Den var en stor hitt!


Träffa lolLo

Vi var på ett sunwing hotell och därav var där Lollo och bernie som kunde roa barnen. Lollo och Bernies miniland och annat skoj! Kan varmt rekommendera för er som har mindre barn, kanske inte så små som N då hon kunde inte vara med på deras aktiviter under dagarna. Men hon var helt klart tillräckligt gammal för att säga hej till Lollo när hon gick förbi våra solstolar. Hon var väldigt intressant och vi följde med dem på discot dem hade med barnen i vattnet.


N INRISTAT FÖR LIVET

Ja som rubriken lyder. Både jag och M tatuera oss där nere. N är vår allt och det är klart att hon ska vara inristad för livet. Det var min 4 tatuering medans det var M:s första, första och helt självklara tatuering! Vi är super nöjda båda två. Just nu är dem inom läkningsprocess och den är inte rättvis på bild just nu. Men självklart kommer bilder komma upp på dem. Det blev hennes namn och födelsedata i romerska siffror för bådas del.


Ännu mer bad

Såklart som de vattendjur vår dotter är så blev det lite fler omgångar med bad under veckans gång. Dock våga vi inte bada med henne för mycket då hon inte var helt kry och inte vi heller. Men såklart fick vi bada lite.


————————

BLANDADE BILDER

Annars har semestern bara bestått av massa sol och bad, njutit av goda drinkar, god mat och massvis med bus. Vi har fått shoppat en hel del också. N har sovit middag på solstolar under parasollen, hon har även fått leka på lekplatsen i miniland där hon bland annat gungade en hel del under veckan. Hem fick vi alla en härlig bränna med oss också. T.om. N som varit i skuggan mesta dels under veckan förutom när hon badat. En toppen vecka trots sjukdom!


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Men åh jag ÄLSKAR N's badkläder - både badbyxorna och baddräkterna. Var har du/ni köpt dom? 😊nouw.com/theoakleaves
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men visst är dem fina?! 🙈 N:s badbyxor är från Ullared, baddräkten med vattenmeloner är från name it och den turkosa med vita prickar och rosett där bak är från H&M 🥰nouw.com/juliamalmgren
janielindahl
janielindahl,
Åh, trots sjukdom ser det ut som världens mysigaste familjeresa 😍 Drömmer att få åka till ett ”Lollo & Bernie”-hotell med E när hon är lite större. Har tänkt på det sen hon låg i magen, haha. Så härligt alltihop! ❤️nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja det var de verkligen😍 det måste ni verkligen göra! Rekommenderar starkt, sunwing side beach i Turkiet! Ingenting att klaga på och helt underbar personal och services 😍 för de mesta är där bara svenska, danskar och norskar Också 😍 nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229