Välkommen Augusti

Är det bara jag eller har inte detta året gått kusligt fort?! Tyckte precis det blev 2019 och man kände det var långt tills nästa jul, N:s 1 års dag, nyår, min födelsedag m.m. Men nej.. nästa månad fyller N 1 ÅR och börjar förskolan. Hjälp!!! Vår lilla stora tjej!

Ny månad idag och vi välkomnar Augusti. Dagens planer är väll inte egentligen planerade än. Jag ska hämta ut paket, M ringa lite ärenden och ikväll kommer min syster på besök till mamma så vi ska väll traska bort där och säga hej till henne också. Hon jobbar alltid annars så man får passa på när hon väl har tiden till att köra ut här. Roligt för N också att få träffa sin moster.


RESTERANDE UTAV VECKANS PLANER:

Torsdag

Dagens planer är inte riktigt som sagt planerade än. Men hämta ut paket, träffa min syster och något annat kul ska säkert denna Toradagen bjuda på.

—————————

Fredag

Vet inte riktigt vad som händer denna dagen. Antingen blir de en tur till bakken med ett gäng vänner eller så kollar vi Rix FM festivalen som hälsar på i Helsingborg. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på att göra.

—————————

Lördag

Vid 12 tiden lämnar vi av N hos min mamma då hon ska sova där under natten. Åker till Göteborg med Emma och Andreas för att kolla Gyllene tider konserten på Ullevi, käka o dricka gott & sova på hotell.

—————————

Söndag

Blir det att käka frulle på hotellet sen dra oss hemåt till Nowis. Mycket mer under dagen tror jag inte kommer hända då vi är nog rätt trötta när vi kommer hem.


Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Åh vilken härlig helg ni har framför er 🤩nouw.com/taazzsih
liilah
liilah,
Ja tiden går fort. Det var midsommar, blinkade och så är det 1 augusti. Det låter som en mysig helg, håller tummarna att solen visar sig. nouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229