Vad var där i paketet?

Puuhhh! Nu har vi lagt oss i sängen, ny duschade och fläkten på i högsta hugg! Bron:s tredje säsong rullar på tv och jag känner verkligen hur trött jag är både i kroppen och huvudet denna kvällen. Kanske inte så konstigt då jag varit ute i värmen exakt hela dagen, men otroligt mysigt har det varit och välbehövt med en pool tillhands när man behövt svalka sig!

Paketet jag prata om i tidigare inlägg hade anlänt under dagen till vår Ica så hämtade ut det på hemvägen från mamma. Men vad det var jag hämtade ut får ni se imorgon då det blev så sent vi kom hem denna kvällen.

Så håll utkik om ni nu är nyfikna vad paketet innehåller!

Är det bara jag som blir flammig och röd om speciellt benen (låren) men även på magen nu när jag är gravid? (vet inte om ni kan se det lite på bilderna i inlägget "BADA BADA BADA" som jag tidigare la ut idag också". Behövs inte en längre stund ute i solen förens det känns som att huden blivit överhettad och även blivit helt flammig som sagt. Detta trots jag är försiktig med att sola magen och täcker gärna över den med en handduk eller liknande. Jag blir super lätt brun annars och har inga problem att vistas i solen alls, blir sällan röd utan direkt brun i vanliga fall också. Är det hormonerna som spelar ett spratt eller vad kan det bero på?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ser verkligen jättefint ut! 😃nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
Amanda Persson
Amanda Persson,
vad fin den är!aperssons.se
juliamalmgren
juliamalmgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229