Vad hände?

Godmorgon fina ni!

Dagen igår slutade på kalas för min lillasyster som fyllde 3 år. Ja visst låter det lite konstigt, själv blir man mamma bara om några veckor iväg också har man en lillasyster på 3 år. Så kan det väll lätt bli antar jag när man har unga föräldrar. Hon verka uppskatta alla presenter hon fick iallafall och utbrast varenda gång hon fått upp ett paket med "OH MAJ GAD" haha, snacka om att vi alla utbrast i skratt varenda gång hon sa det. Så mycket hys och roliga ord dem har i den åldern.

Vi åkte hemåt så vi var hemma vid 20:00 snåret och la oss till sängs direkt. Efter en intensiv natt och en otippad förmiddag med spänningar, och att jag dessutom hållt mig vaken hela dagen så var jag dunder trött när vi väl landade i sängen. Så smsade lite snabbt med mamma som gav mig lite peppande efter en tuff dag, älskade mamma! och sen somnade jag och har sovit underbart inatt, eller ja kanske inte för en annan men för mig efter flera tuffa nätter så var denna natten värd att kalla UNDERBAR. jag vaknade några få gånger och det var mestadels bara för jag behövde gå och kissa, annars somna jag lika fort igen. Ingen aning varför det helt plötsligt funkade att få sova inatt eller om det var den där övertröttheten, men jag klagar inte ett dugg!!

Så idag är jag utvilad, sängen är redan bäddad, en maskin tvätt är startad, jag har hunnit tvätta av mig och fått kläder på mig trots att jag bara ska strosa hemma idag. Känns helt underbart! Nu sitter jag med en kopp kaffe och har tv:n igång i bakgrunden i skrivande stund, väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den. Tror den får hängas ute idag, det är ju så fint väder och tycker alltid det luktar godare när man hängt ut det.

Ska få svarat och skickat iväg lite mail, ringa lite ärenden, förbereda lite inlägg och kanske ta tag i att göra om lite på bloggen idag. En dag hemma blir det iallafall trots att jag har fått ny energi till att orka göra något, men jag känner inget måste av det idag.

Vad ska ni hitta på denna onsdag?

Föresten! Vad tycker ni om min nya stickade tröja? Där var något som gjorde att jag fastnade för den, dem där lite slarviga svarta trådsömmarna, slitningarna ner till på tröjan eller bara att den var så gosig. Den är en ny favorit i garderoben denna höst/vintern och har redan använts flitigt dessa få dagar jag haft den bara. M blir tokig på mig och säger att jag har ALLDELES för mycket stickade tröjor i min garderob, men det säger han om allt jag har.. haha! Man kan väll inte ha för mycket stickade tröjor? Speciellt inte nu till hösten/vintern, eller?!


Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Haha samma problem här men svaret är såklart nej man kan inte ha för mycket stickat❣️nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
Haha men eller hur! Man kan aldrig ha för mycket stickat!! 😍nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Vilken häftig känsla och så skul din snutta ska han med 3år äldre moster sedan =Dnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men verkligen , lite annorlunda 😁nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229