VAD GAV JAG MIG IN PÅ..

Ja vad gav jag mig in på.. N somna, jag åt lite mellanmål och helt plötsligt drog jag ut hela N:s garderob.. why.. men som skönt är så blev jag precis klar efter att hållit på med det i 2 timmar och jag fick rensat ut 2 pappkassar med försmå kläder. Men skönt att verkligen få ordning och reda på det igen. Nu ska man bara försöka sälja dem där kassarna med kläder men det brukar gå smidigt till, hoppas det gör de denna gången också!

Insåg dock när jag rensa ut att N inte har någon overall som är tjockare kvar och knappt någon fleece heller. Allt äe för smått.. Så det måste inhandlas. Annars är denna tösabitens garderob rätt full med kläder ändån trots två pappkassar fulla med kläder som jag rensat ut.


Före


N sover fortfarande men lär nog vakna snart. Jag kollar serie och äter lunch sålänge tills hon vaknar. Sen väntas lite mat för hennes del och sen busa på lekmattan med henne. All vaken tid tar jag verkligen tillvara på med henne. Det är den bästa tiden!


Efter 

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Så himla skönt att rensa bort smått och få lite ordning! Jag rensade faktiskt bland Lous kläder igår och det kändes så skönt efteråt😀👌 ❤️nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men visst är det! Så skönt! Och nu en anledning till att köpa nytt 🙈😍nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Oh skönt att rensa undan, jag har också rensat undan och sålt iväg =Dnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men verkligen! 😃nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229