Ute på vift

Äntligen har jag slängt mig i soffan med fötterna i högläge. Vi har varit ute på vift hela dagen stort sätt och nu är jag både trött i kropp och knopp. Vi har kollat lite i butiker och käkat på resturangtorget på väla köpcentrum. Vars en gyros blev det från Kolgrillen. Dem är så goda! Innan vi drog oss hemåt så handla vi lite inne på Ica Maxi. Det var nog den mest förvirrande matbutiken jag någonsin varit på. Hitta ingenting och så man tyckte det skulle ligga låg det inte alls.. vi gick där som två yra höns jag och M. En 30-40min senare kom vi ut därifrån med lite bröd, pålägg och mjölk typ. Haha!

När vi kom hem la vi oss i sängen ett litet tag och sen tog vi på oss gympaskorna och gick ut och gick en runda. Var faktiskt super mysigt och nu är jag skönt trött och mest troligen har mini somnat i magen medans jag ”vaggat” henne under tiden vi gått. Ikväll kommer jag nog somna gott!


Vad har ni gjort denna tisdag?

Paveljongen i mormor & morfars trädgård 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kan tänka mig att det var mysigt och härligt att komma ut en sväng! <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja absolut, det var super mysigt och skönt att göra något annat än att jobba haha! men ddt straffar mig bara idag som vaknar med värk i exakt hela kroppen och ska åka och jobba om någon timme 😰<3nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229