UPPDATERING, HUR HAR DET GÅTT?

Vilken dag, och äntligen har jag kommit hem. Blev pizza till kvällsmat idag vilket man inte tacka direkt nej till, orka inte direkt ställa mig och göra en ordentlig middag..

Morgonen började med att jag skulle brygga lite kaffe. Det kunde jag glömma.. då vi förvara kaffekokaren i ett skafferi ovanför kylen så trillar den rätt ner i golvet. Tusen bitar av glas som har dessutom skurit upp hela hälen på mig, det forsar blod och jag ser snabbt att jag fått ett djupare hack. Blod i hela köket och en katt som är nyfiken och vill gå i allt glas så ska jag försöka komma in till sovrummet för att hämta min mobil och ringa min farmor om hjälp, för inte har vi några ordentliga plåster hemma heller. Farmor och farfar kommer efter en stund och hjälper mig, världens snällaste! Så något kaffe blev det inte, utan snarare att införskaffa en ny kaffekokare, haha! Det är verkligen precis sånt man vill ska ske när man redan har ont och inte mår hundra...

Det blev sedan tillslut som ni läst tidigare idag att jag blev inskickad till förlossningsmottagningen för kontroll. Och nu är ni säkert nyfikna på hur det gått?


Jag blev lagd med massa band runt min mage med två apparater, en som jag inte vet vad hade för funktion och den andra för att lyssna på minis hjärtljud och räkna det. Jag fick även hålla i en knapp som jag skulle trycka på när hon sparka. Men allt med henne såg bra ut.

Efter det togs ett urinprov och även ett blodtryck, jag hade lågt blodtryck och dem skulle skicka mitt urin på odling för att se om jag har urinvägsinfektion. Isåfall ringer dem upp mig om jag behöver medicin för att jag fått det.

Fick sitta kvar för att bli vidare undersökt utav en läkare. Läkaren sa att allt annat såg bra ut, och än sålänge verkar hon vilja stanna kvar där inne ett tag till. Och om jag nu inte har urinvägsinfektion och detta fortsätter så skulle jag ta kontakt igen med dem.

Jag tycker ju verkligen Carolina Gynnings saker är så fina! Min mamma var väldigt glad ett tag för att köpa Gynnings saker till mig när jag fyllde år och det var julafton osv. Så har en del från henne, bland annat då två sådana här koppar och fatet i samma motiv undertill. Så snygga! 

Gillar

Kommentarer

amandaevajohansson
amandaevajohansson,
Skönt att det såg bra ut. hoppas du inte har uvi, det får jag hela tiden pga gbs 😣nouw.com/amandaevajohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
hoppas jag inte heller jag har.. så jobbigt ju! har rätt lätt och få det annars när det är den kyligare årstiden.. 😓 åh vad trist! nouw.com/juliamalmgren
Sagaforsman
Sagaforsman,
juliamalmgren
juliamalmgren,
det var såååå gott! till och med rester tills im, MUMS! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229