UPP OCH IVÄG

Vi är uppe i tid idag. Åt frukost snabbt och sen gjorde ve oss. För en stund sedan packade jag ihop skötväskan till N och hennes babygym och babysitter. Hon ska nämligen till hennes gammelfarmor och gammelfarfar en stund medans jag och M åker till Ikea. Vi kände att det blir effektivare ifall någon kan passa N den stunden så vi kan bära dem möbler som ska handlas och fixa med släp osv.

Släpet ska hämtas kl 11 så vi ska se till att vara där strax innan dess. Får se om vi kanske lunchar på Ikea också för att få oss något i magen. Annars om jag känner oss rätt lär vi inte äta förens till kvällen om vi inte äter där. Efter Ikea blir det att hämta fler saker här hemma för att sedan åka och hämta N och vidare mot huset. Vet inte om vi åker en vända till under eftermiddagen/kvällen eller om vi tar bara ett lass idag och fortsätter imorgon. Vi har N att tänka på också.

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Lycka till med flytten idag! (För visst var det idag😅) ❤️nouw.com/jennylou
Marie
Marie,
Den rubriken du skrivit hörs lite senare, vad heter det typdsnittet inne i bloggvektyget? Samt skönt att gå på Ikea lite egentidsweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229