TUREN I OTUREN

Godkväll!
Vilken fredag vi haft. Börja med inskolning mellan 9-11 och denna dagen var vi där till lite över 11 med en tösabit som inte ville ifrån förskolan. Ja vilken vändning! Skillnaden idag var att efter vi haft fruktstund och lekt ute en stund så valde jag, Nowalie och hennes förskollärare att testa att gå in en stund. Från ett skrikande, missnöjt och otroligt ledset barn vände det på sekunder så fort vi kom in på de mindre barnens avdelning. Hon kröp iväg från mig och lekte fint med leksakerna. Brydde sig inte om mig alls och fröken accepterade hon helt plötsligt. Allt förändrades och N blev ett helt annat barn. Vi tror att de har med att göra att hela den STORA utomhus miljön förskolan har blir för mycket för N nu i början och den lilla avdelningen blev mer lagom att vänja sig vid. Vi tror även att frustrationen blir värre när hon är påklädd med overall och klumpiga skor som hindrar henne på ett annat vis att ta sig fram utomhus än inomhus eftersom hon ännu inte går felfritt.

Vi ska helt enkelt testa oss fram inomhus tills hon känner sig trygg och mindre stunder ta oss ut så hon vänjer sig lite utav varje. Men det var verkligen så kul att se den goa glada Nowis som jag vet hon är, som leker på egen hand och inte är i behov av att klänga på mamma hela tiden. Så idag var en bra dag på inskolningen!Vi hann inte mer än att landa hemma så fick vi en tid till tandläkaren för att kolla N:s ena framtand som fick sig en rejäl smäll igår kväll. Hon råka halka till när hon kröp och faceplanta med nappen i munnen som hon bara sekunder innan det inträffa hittat och stoppa i munnen. Vi precis som tandläkaren ville bara kolla så allt såg bra ut och få de dokumenterat om de visar sig bli något i framtiden med tanden pågrund av detta. Så vi även kan dokumentera de hos försäkringsbolaget.

Tur i oturen fick vi ett Mail i eftermiddags om att N fått fortsatt plats i babysimgrupp som börjar redan på måndag igen. Så den där tråkiga stunden hos tandläkaren som var för övrigt kaotisk så spred sig lyckan i en när man vet hur lycklig N är utav att få bada. Eftermiddagen och kvällen har här hemma annars varit lugn och skön. Hoppas er fredag varit kanon!


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Skömt att det gick bra då med tanden och inget hände när hon föll, samt skönt att det går bra på förskolan nouw.com/sweetwords
ElsaHenriksdotter
ElsaHenriksdotter,
Men gud vilken söt unge ni har! 🙈😍nouw.com/elsahenriksdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229