TRÖTTA OCH VIKTIGT MÖTE

Idag har inte många knop blivit gjorda. Vi har fått tvättat undan all tvätt och rensat o vikit snyggt alla badhandukar, påslakan osv. Annars har vi bara myst framför tvn och N har sovit en del under dagen. Känner att hela familjen är extremt trötta denna dag.

Jag har hunnit va i iväg på ett viktigt möte och ska åter igen på ett nytt möte om 2 veckor så får vi hoppas att det ger positiva besked. Fick även handlat hem lite på hemvägen, bra rabatter denna veckan!


Nu myser jag på N:s lekmatta på golvet med N. Babblarna är på och vi leker med hennes leksaker. Hon är E X T R E M T mammig just nu. Har aldrig varit med om dess like sedan hon föddes. Ingen annan duger och om dem duger så funkar de sålänge hon inte ser mig. Knappt de ens.. extremt krävande just nu. Men men förmodligen bara en period just nu som hon har en fas. Eller?

Jag ska snart in i duschen och sen blir de att göra lite mat och fixa i ordning vårt vardagsrum inför imorgon. Jo för då kommer Ä N T L I G E N vår soffa efter måååånga veckors väntetid! Efter de så ska vi bara ha en mysig kväll hela familjen här hemma. M är ledig imorgon också och är åter på jobb på onsdag igen.

Fick frågor kring hur de va att resa med N som endast är 7 månader. Tänkte att detta kanske fler även kunde va intresserade av att läsa kring så jag tänkte att jag slänger upp ett inlägg kring det närmsta dagen! Så håll utkik för er som är intresserade av lite tips och råd!

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Det är verkligen så skönt när allt sånt är gjort! Så fin bild vännen! Stor Kram! nouw.com/missjohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men eller hur!! Tack raring, kramar!nouw.com/juliamalmgren
janielindahl
janielindahl,
Mammigheten är säkert en fas som du skriver, hoppas att det blir lite lättare snart ❤️ Åh, ser fram emot ett inlägg om hur det är att resa när de är små! Behöver alla idéer vi kan få 🥰🛫 Kram till dig & din fina familj ❤️nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja det är helt sinnes.. jag älskar N med hela mitt hjärta men dem senaste 2 veckorna har varit extremt krävande och absolut ingen annan har dugit mer än jag.. ständigt skrik och missnöjd.. 😩 inlägg om att resa med små kommer upp närmst dagen 🥰 kramar!! nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229