TRIVS SOM FISKEN I VATTNET


Igår blev det inte någon mer uppdatering här inne. Började förmiddagen med en promenad med mamma och lillasyster och N satt upp i vagnen en stund och kolla alla träden. Tillslut somnade hon. Helt underbar runda och speciellt när man går morgonrunda då man piggnar till ordentligt.

Vi gick sedan hem till mamma och vägde N:s kläder som är för små, och jag nu håller på att lägga ut på tradera.
Vi åt lite lunch och bara mös. N fick även bada i badbalja hos mormor. Hon älskar det, trivs verkligen som fisken i vattnet. Hon fick bada lite längre och sen låg hon och spralla insvept i en handduk på golvet en längre stund i badrummet. Dem har värmegolv där inne så det var ju skönt att ligga där och spralla. Sen gick jag, N och min lillasyster hem till oss och bakade, vad för gott vi bakade kommer jag visa senare idag! Till kvällen mådde inte jag bra och gick och la mig rätt tidigt. Både jag och N känns de som de bara blir sämre och sämre med. Vi både blir bara mer förkylda och N har så svårt att andas. Min hals blir inte bättre heller.. hoppas det ger med sig snart.Idag blir det en lugn förmiddag här hemma. N sover för stunden och jag ska ta mig upp och göra lite te och några mackor, tända en brasa och starta något bra på tvn.

Meningen är att vi senare idag ska till gamla lägenheten och städa, N ska va hos hennes farmor en stund. Vet inte hur verken jag eller N ska orka massa farande idag när inte någon av oss mår bra.. känner en sån enorm stress. Vi får se hur det blir men lägenheten måste städas då nycklarna ska lämnas den siste januari.


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

michellenorman
michellenorman,
Patriciaespe
Patriciaespe,
Åh så gosig 😍❤❤nouw.com/patriciaespe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229