TOSSELILLA

Igår var det en heldag från öppning tills stängning på Tosselilla med M:s syster, sambo och deras 5 barn. Vädret var inte riktigt med oss och andra kläder skulle valts att ta på sig, för jag och nästan alla andra frös igenom hela vistelsen. Annars var det super trevligt och alla verkade åka hem hel nöjda!


Var 2 år sedan man var på tosselilla senast men älskar verkligen alla dess saker där finns att göra! Så stort utbud som gör att alla åldrar på barn har något som faller dem i smak. När vår lilla kommit ut och kommit upp i ålder är definitivt tosselilla en utflykt vi ska göra! Hann knäppa en hel del bilder och detta är bara ett plockask av dem jag tog. Varför det inte kom ut igår kväll var för att vi kom hem rätt sent, var trötta och jag hann bara börja redigera dem innan jag fick stänga ner för att jag höll på att somna!

Större delar av dagen tillbringades vid karusellerna. Alla barnen var tokiga i att vilja åka och sprang flera gånger om i kön till vissa utav karusellerna.

Var super sugen på en riktig lyx glass och M köpte mig en ”skruven” som dem valt att kalla den där. Kulglass, mjukglass, strössel och jordgubbsås innehöll den. Super god!

Bad och lek i dem kalla poolerna skulle såklart hinnas med också! Alla bada utom jag då jag redan var frusen som det var pågrund av att vädret inte var jätte bra och jag är dessutom en liten badkruka, haha!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så underbara bilder! Kan verkligen ha en hakärlek till karuseller <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack snälla fina du! Ja jag älskar ju att åka karuseller, men denna gången avstod jag från allt. Både pga graviditeten och för att jag hade ont i ryggen <3
nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229