TISDAGS FAVORITER

DAGENS FAVORIT BLOGGAR

Har så många bloggar jag älskar att läsa varje dag men dagens favoritbloggar som jag vill tipsa er läsare om idag är, @janielindahl @jonnasofieh @moahakansdotter @MoaPaulsson @josefineso @moafidelie


DAGENS FAVORIT PLAGG

Helt klart min nya knallgula stickade tröja jag fynda på Ullared. In love! Och konstigt nog har jag velat äga en knallgul stickad tröja i månader men inte vågat köpa mig en för jag tänkt ”när fasiken ska jag ha på den” men huuur snyggt, speciellt om man blir lite brun i sommar och har den en sommarkväll! Så den bar jag idag i ca 2 timmar innan N spydde ner både henne och mig totalt..


DAGENS FAVORITFÄRG

Gissa? GUL! Idag var både jag och N klädda i gult tills Hon kräkte ner oss totalt, haha! Kan detta vara en ny favorit färg här hemma kanske?


DAGENS FAVORIT SERIE

Haha tro det eller ej men har börjat plöja igenom SKAM avsnitten för typ 4e gången och blir fasiken inte trött på den serien! Så dagens favorit serie är helt klart SKAM. Och för er som inte sett den, så värd att titta på!


DAGENS FAVORIT TILLTUGG

Helt klart pankakorna man åt till frukost i grymt sällskap med en gammal vän och världen bästa dotter. Kan inte bli bättre!


DAGENS FAVORIT HÄNDELSE

Att jag fått träffa min gamla barndomsvän som jag inte träffat på år och dar. Känns skönt att träffats, umgåtts och prata ut. Behövdes och så kul att hon fått träffa N också! Så helt klart dagens favorit händelse!


DAGENS FAVORIT TO-DO

Lite roliga samarbeten har fotats under eftermiddagen vilket alltid är kul. Älskar när man samarbetar och är ambassadör för fantastiska företag som består av underbara människor.


DAGENS FAVORIT KÖP

Köp och köp, har inte köpt det idag men ska dock hämta ut det idag. Ett par tröjor från ZARA till N för enbart 49:- styck i härliga färger och med volanger. Kan man låta bli? Känns så skönt för nu behöver inte N något i klädesväg på ett bra tag!


Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Men wow, det är nästan så att det letar sig fram en tår i ena ögat här nu. Eller okej, det letar sig fram en tår i ena ögat. OCH DET ÄR SÅ ÖMSESIDIGT ❤️nouw.com/moafidelie
moahakansdotter
moahakansdotter,
Men tack fina du!! Så kul att läsa ❤️❤️nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229