TIPS TILL ALLA ♡ DAG

Lite tips såhär dagarna innan alla hjärtans dag. Där är säkert många likaså jag som har/haft svårt att komma på något att göra med sin partner på alla hjärtans dag. Jag tänkte därför dela med mig om lite tips på vad man både kan göra men även hur man kan visa sin kärlek till sin partner på alla ♡ dag.


Aktiviteter att göra 

♡ Gå på bio och kolla någon film ni båda två kan tycka verka intressant. Köp popcorn och snacks.


♡ Lyxa till det och åk till ett hotell där dem har spa och njut över en natt. Ät gott, få en spa behandling och bubbla i bubbelpoolen med lite bubbel att skåla med.


♡ Gå ut en lång runda och bara ta tiden till varandra. Inga telefoner utan prata och njut av den långa promenaden ni får tillsammans bara du & han/hon.


♡ Gå ut på resturang, kanske er favorit resturang och lyxa till det med någon god mat. Kanske en 3 rätters.


♡ Om man inte vill ut på resturang så köp hem till en god middag hemma. Gör partnerns favorit mat eller lyxa till det med en egen 3 rätters.


♡ Gör en mysdag/kväll hemma. Lägg ifrån er telefonerna och ta bara tiden till varandra. Lång sovmorgon, ät gott, starta någon bra film och smaska på snacks eller låt bli tvn och spela spel.


♡ Om man inte vill göra något mysigt på egen hand så varför inte bjuda över ett par vänner kanske ett annat par och käka något gott tillsammans, spela spel och umgås.


Såhär kan du visa din kärlek

♡ Visa din kärlek genom att spela din och din partners favorit låtar som påminner er om olika minnen/stunder ni haft tillsammans.


♡ Köp en bukett blommor och skriv ett kort vad han/hon betyder för dig. Det uppskattas alltid.


♡ Gör frukost på sängen, kanske en lyxig frukost till och med med exempelvis pannkakor, våfflor eller nybakade scones.


♡ Skicka ett mess eller skriv ett brev till din partner där du berättar vad du tycker om hos han/hon och berätta din kärlek.


♡ Varför inte göra dig lite extra fin för honom/henne. Ta på något lite finare, fixa håret och om du är tjej sminka dig lite extra fin.


♡ Gör ett collage med bilder på er. Minnen och stunder ni fångat på bild under era år som ni varit tillsammans. Och att ni sitter och kollar på dem och minns och skrattar åt era fina stunder ni haft ihopa.


  • Nära Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Härliga tips 😊❤️nouw.com/marreekholm
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack snälla! Kul dem uppskattades 🥰nouw.com/juliamalmgren
JennyLou
JennyLou,
Vilka bra tips, det finns ju så många sätt att visa sin uppskattning👌❤️nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
Men tack raring! 😍 ja visst finns det! nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229