THIS WEEK

Måndag

Startar denna veckan med att Emma och Theo kommer hit. Hoppas vädret blir bra idag så vi kan dra fram bebispoolen till dem eller så vi kan gå upp till badet så dem kan få bada och gunga på lekplatsen.

Ska även ringa lite samtal & svara på Mail.

Tisdag

Ska iväg på förmiddagen med N och mormor till smarteyes. Jag ska kolla synen och kolla ut ett par nya brillor. Vi ska även inom en sväng på Ikea och Väla.


Onsdag

Inte något planerat under dagen. Men på kvällen ska jag och M på ett informationsmöte. (Om vad kommer i ett inlägg snart, så håll utkik!)


Torsdag

Inga planer inplanerade. Kanske blir att åka ut och handla inför morgondagens midsommar firande. Mat, efterrätt m.m. Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.


Fredag

Midsommarafton och det ska firas ihop med några vänner som kommer över. Blir godmat och med trevligt sällskap. Dem stannar även under natten.


Lördag & söndAg

Inga planer är inbokade i helgen mer än fix här hemma. Vi ska fixa vårt nya matbord och förhoppningvis om de inte regnat en massa så ska även ett trädgårdsland i vår trädgård på börjas.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så goa bilder på N i nya vagnen, som ett litet solsken ❤️ Åh, vilken härlig vecka! Midsommar med vänner låter helt underbart, det och att få ordna trädgårdsland. Hoppas ni får en fin måndag, kram fina Julia 💕nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack raring 🥰 ja verkligen underbar vecka har vi framför oss 😍 kramar!! nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Hihi så go och glanouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Stort sätt alltid 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229