TÄVLING!!


I samarbetet med namnnappen har Nowalie nu fått hem ett paket med bland annat dessa två napparna i två olika rosa nyanser.

Vi har även fått möjligheten att anordna en tävling på min Instagram där NI har möjligheten att vinna ett valfritt paket med namnnappar. Hur skoj?!Det ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att ha en Instagram och gå in på min Instagram: juliiamalmgreen

Där finns vidare beskrivning hur ni ska gå tillväga för att vara med och tävla detta super bra priset! Vinnaren drar jag måndagen den 11/3 och kontaktar er personligen för vidare information.

Lycka till!

——————————————

Det jag tycker är så bra med namnnapparna är att man själv kan välja vad som ska stå på dem. Vilket gör att man kan skriva sitt barns för och efternamn där och ha dem på förskolan för att inte blanda ihopa om det mot förmodan är någon annan som har exakt likadana nappar. Super bra!


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen guuu vilken rolig tävling!! Hade jag haft någon bebis i mitt liv hade jag utan tvekan varit med på en gång, men nu lämnar jag vinstchansen till någon annan =) KRAM finaste <3nouw.com/matildaberlin
josephinees
josephinees,
Men åh vad söt hon är!! ♡nouw.com/josephinees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229