TAPPAT DET

Hej raringar!

Hoppas allt är bra med er? Med oss är det bra, fullt upp hela tiden och små stressad inför vad komma skall nu när N börjar sin inskolning på måndag. Mycket förberedelser och om jag ska vara helt ärlig har man verkligen njutit utav den tiden ”man har kvar” hemma med loppan. Jag menar snart är man inte mammaledig mer och snart är det inte de dagliga goset HEEEELA dagarna lång med min bebis. Nej hon börjar bli stor och jag ska absolut inte sticka under stolen med att detta inte är jobbigt.. FÖR DET ÄR DET! Otroligt jobbigt.. de här med att klippa navelsträngen med sitt barn. Att våga lämna bort henne till för stunden helt främmande människor och känna att hon är trygg och säker utan mig eller M där närvarande. Mycket tankar snurrar men någonstans inom mig så vet jag att detta kommer gå och bli hur bra som helst. Jag kan garantera att hon kommer ha det super kul på sin förskola!

Alla förberedelser inför förskolans start har inte stressat mig lite, känns som huvudet går i hundraåttio hela tiden.. ”har vi allt till henne nu?” ”Vad fattas vi?” ”Kommer hon hålla sig varm och torr med dessa plagg?” m.m. Man kommer nog in i det med tiden.. men just nu är jag bara glad över att ha nära och kära som hjälper en på traven vad man bör tänka på att införskaffa till henne, och snart är vi nog i mål tycker jag. För stunden.. innan hon växer ur det och de är en ny lista som ska skrivas, handlas och bockas av.. Haha!Inte nog med att huvudet snurrar i hundraåttio och stressen smyger sig på så har jag inte alls haft suget på att blogga så aktivt som jag tidigare gjort.. känts som ett tvång och jag har helt enkelt tappat det. Tappat glöden på något vis. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, känns som gamla och samma tråkiga inlägg varenda dag.. vill ha nya, fräscha och inspirerande inlägg som kan locka er följare att faktiskt vilja komma in här och tycka de är roligt att läsa min blogg varje dag. Hur gör jag? Hur hittar jag de där intressanta?

Jag tänker iallafall från och med nu blogga när jag har både lusten och tiden till det. Fram tills jag hittar vad som kan göra just min blogg intressant att läsa och hitta den där glöden igen som jag hade för en tid sedan. Jag kanske förlorar följare på det men känner att jag vill lägga tid på de jag publicerar och göra det ärligt. Jag hoppas någonstans att många av er vill stanna och ha tålamod med mig och att jag kommer tillbaka glödhet med inspiration till att göra denna blogg helgrym och inspirerande, inte bara för mig utan för er också!!!

Gillar

Kommentarer

johannaludge
johannaludge,
Känns som man inte gör något annat än att köper kläder till dem🙈 Tur det är roligt att handla kläder till barnen 😂nouw.com/johannaludge
Lycklig
Lycklig,
Känner likadant som du. Svårt o hitta något att blogga om ibland 😩nouw.com/lycklig
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229