TACK VARE ER!

Halloj, eller snarare godkväll raringar!

För stunden har jag puttat bort vårt soffbord och lagt mig raklång på vår nya fluffiga matta i vardagsrummet. Heeeelnöjda med den och hela familjen spenderar nästan mer tid på den på golvet än i soffan, haha!

Dagen har väll inte varit mer än en vanlig grå tisdag. Har varit en så trött och tråkig dag och det känns helt enkelt som en evighet innan helgen och lite julledighet är här om man frågar mig, någon mer som håller med? Jobb till 14:00 sedan hämta jag upp loppan på förskolan innan vi på hemvägen hämta ut ett paket som är en julklapp till en utav hennes kusiner. Resten av eftermiddagen/kvällen har vi haft full show här hemma. Leksaker högt och lågt, sprungit följa John hela familjen från ena sidan utav huset till den andra och sedan lite dansmoves och jagat en fotboll också. Haha, ja vi låter galna men fasiken vad kul vi har när vi umgås hela familjen och busar o tar tid till varandra.M är inne och lägger N för kvällen och när han nattat klart henne blir de lite kvalitets tid till oss. Vi tänkte nog spela, vilket aldrig händer typ. Om jag inte känner fel blir det nog sedan en tidig kväll för oss också, trötta efter en föregående natt med mycket uppvak.

Tänkte försöka bli dagligt aktiv här inne på bloggen igen då både familjemedlemmar men även många efter en omröstning på Instagram önskade att jag börja blogga igen. Händer dessutom så mycket här i hemmet nu, DIY projekt och för stunden görs hela Nowalies rum om, tyckte det vore kul om ni ville hänga med på det.

Hoppas ni har en fin kväll!

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Hurra!! 🙌🏻nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
juliamalmgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229