SWEET DREAMS BABYGIRL

Också va denna dagen slut. Dagen har ju verkligen gått i ett. Men nu är hela familjen i säng och snart blir det dags att sova. N har sovit sedan några timmar tillbaka. Hoppas hon sover hela denna natten. Hon åt en rejäl portion med gröt och katrinplommon till kvällsmat och vägrar flaska nu vilket annars inte är några problem vid denna tiden. Hon är nog fortfarande mätt.

Hela kvällen har gott åt till att försöka få bort fläckar från N:s favorit kläder, ser inte lysande ut med att få bort dem (sad face) men men, ett giltigt själv till att köpa nya, haha! Sen i jakt på en ny soffa, detta var svårare än vi trott och valde nu att gå och lägga oss utan att ha beställt någon.. gaah! Hoppas vi finner en imorgon så vi kan få hem en ny soffa snart!Min morfar tyckte synd om N nu när det varit dåligt väder en längre tid att hon inte kunde gunga i sin stora gunga där ute. Han hade en till stor gunga och satte upp en här inne också så hon kan gunga inne vid dåligt väder och ute vid fint väder. Hon älskar ju verkligen att ligga och mysa när man gungar. Igår somnade hon till och med i den, vi fick bära in henne till sängen och hon sov sedan hela natten. Sötnosen då! Hur mysigt ser inte det ut o vara med en tänd brasa i bakgrunden?

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Men åh så mysigt 😍. Drömmen ju att både ha en brasa och gunga inomhus! Angående fläckar på kläder, vet inte om du vet det men häng ut nytvättade kläder med fläcken mot solen så försvinner fläckarna. Fick en sådan chock i sommar när jag hängde upp Colins kläder på tork med fläckar på och när jag tog ner dom så var fläckarna borta. 👌 Dock blir det ju svårt om det regnar och solen håller sig borta 🙈nouw.com/taazzsih
moahakansdotter
moahakansdotter,
Åh vad mys! Vill också ha en gunga till Leo inomhus 🙈nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229