SUPRICE!

Halloj allesammans!

Som ni märkt har bloggen varit nere ett bra tag. Men nu på sista tiden har folk börjat fråga varför jag slutat blogga och att dem tyckt jag skulle börja med det igen. Jag var skeptisk till en början men efter att ha funderat på det ett tag så övervägde jag och tänkte att jag testar att börja blogga igen. Jag känner att jag ger det en ny chans och ser hur det går och vart det leder. Nu har jag dessutom något att blogga om, då jag och M väntar en liten flicka i slutet av september🤰🏽

Baby Girl 

Ska bli så spännande och under tiden så är det mycket som ska inhandlas och förberedas som jag tänkte jag kunde dela med mig utav till er, tillsammans med min vardag och annat kul som poppar upp i ens liv just nu.

Mycket har hänt sedan sist men inget jag tänker sitta och fördjupa mig kring här på bloggen. Detta är en ny start, alla inlägg är borta sedan tidigare och nu ska vi se framåt och njuta av varje dag man får känna lycka och kärlek kring sig. Kan inte vara lyckligare och må bättre än vad jag gör just nu, låt mig för evigt känna såhär!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229