STUDENTEN 2019 - Del 2 FESTEN


Efter dem åkt färdigt på sitt flak genom byn så åkte vi hem till min lillasysters pappas gård där festen skulle hållas. Och såå fint dem gjort det, verkligen en kanon bra plats att ha student festen på. Och vilket väder vi hade!!

Dem hade dukat i en lada bredvid stallet. Där kunde man även öppna till baksidan som var en hage där hästarna var, och en underbar utsikt fick vi även. Innergården sprang barnen på och pingisbordet stod även där. Ett stort gräsfält där N satt och lekte med barnen på en filt, nöjd och glad hur länge som helst. Det bjöds på både en stor buffé med massvis utav frukt och bär, potatissallad, pasta sallad, paj, olika kött och kycklingspett, bröd m.m. Efterrätt bjöds det på tårta.


—————

Det blev massvis utav spel vid pingisbordet. Både beer Pong, vanlig pingis, pingis där man springer runt bordet m.m. Super kul! Och många skratt blev det allt!

—————

—————

Där satt dem fint och lekte i gräset. Med hästarna i hagen bakom. Så fint, så fridfullt.

—————

—————

Såklart blev det några kort enskilt på studenterna och med familj o släkt också. Så grymma dem är, tänk att dem nu är färdiga med tre års studerande och ska ut i arbetslivet.

—————

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229