Står på önskelistan

Godmorgon på er!
Här hemma målas det för fullt idag, ja fråga mig inte varför M ville göra det i denna värmen.. men vi har en längre tid behövt göra det då den ena väggen i vardagsrummet ser så fläckig och hemsk ut så nu ville han ta tag i det när vi ändå hade en ledig dag. Jag sitter i soffan och är ett allmänt stöd för att han kämpar på med detta i värmen!

Vad resterande utav dagen bjuder på har vi inte planerat in än. Man blir rätt låst nu när jag inte klarar längre rundor och inte heller kan gå så snabbt. Men försöker ändå att röra på mig så gott det går. Min läkare sa att jag skulle variera mig från att gå, sitta och ligga så jag gör ungefär lika mycket av varje om dagen.

Ja ni vet ju jag och volanger.. Precis som med skötbädden har dessa helt underbara påslakanset också kollats in från NG baby till minis rum. För vad är inte snyggare än volanger liksom? Men jag vet inte.. tycker ändå det är för dyrt precis som vi tyckte med skötbädden. Det står på önskelistan iallafall och vi får helt enkelt se om där kanske slinker ner en sån i varukorgen någon dag, haha! Det skulle ju varit väldigt fint tillsammans med volang skötbädden vi redan har i detta märke.

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
I slutändan är det värt det om man verkligen vill ha 😅🌸nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
Haha ja men eller hur! Så blev det ju med skötbädden 😃 <3nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229