SÖNDAG KVÄLL

Just nu är N uppe i varv här hemma när hon borde vara raka motsatsen.. snart läggdags för henne och man märker tydligt att panodilen börjat värka och energin hälsat på på nytt i hennes lilla kropp. Men jag njuter trots att det kanske inte är nu hon borde ha denna energin.. för senaste 2 dagarna har allt annat än denna härliga energin visat sig.

Vi har haft en otroligt lugn dag idag. M har varit på YKB och kom inte hem förens vid 17:00 tiden. Åt god grillad kyckling och mös till det med tända doftljus som fortfarande är tända här i hemmet. Luktar ljuvligt! N och jag har myst i soffan med myskläder, täcke, kuddar och en bunt med näsdukar stort sätt hela dagen. Mysigt trotts det gör ont i hjärtat att se hur krasslig N är.Nu sitter hela familjen framför tvn och lyssnar på barnmusik.. vår vardag och N älskar det! Hon står och dansar och blir helt fäst med blicken utav de som visas på tvn. Och klappandet i slutet av varje låt får vi inte glömma, ett stort måste!

Vi ska försöka få ner loppan i varv och natta henne förhoppningsvis om en stund. Hinna in i duschen innan vi ska slänga oss i sängen framför en bra serie. Måndag och ny vecka imorgon. Vi får helt enkelt se hur N mår men lutar mot VAB. Trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Åh älskar tröjan😍😍 hoppas hon kryar på sig snart❤️nouw.com/thelisalarsson
tinafalkestad
tinafalkestad,
Såå fin du är 😍😍nouw.com/tinafalkestad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229