Sömnlösa nätter.. HJÄLP!

Idag sa min rygg ifrån lite över 5 imorse att jag inte skulle sova mer.. är så trött på att sova dåligt om nätterna och ha ont för några j*vla muskelknutor som inte vill gå bort trots jag gått till massör. I morse brast det och jag bara grät.. antagligen för jag är så övertrött och inte får sovit något heller. Känns meningslöst och vet inte vad jag ska göra. Det som frustrerar mig mest är att det inte är beroende på graviditeten och att jag egentligen inte har några ryggproblem pga graviditeten annars.

Någon som har tips och råd på vad jag kan göra? Känns som jag verkligen har testat allt, är att söka vård verkligen det ända alternativ jag har kvar att göra igen?

Precis tagit mig en lång dusch, kanske på en halvtimme och det var verkligen så skönt. Tänkte klä på mig något, brygga lite kaffe och käka en macka till någon serie innan jag måste till tandläkaren en sväng, hade tydligen tid idag som jag helt glömt bort!

Gillar

Kommentarer

michellenorman
michellenorman,
förstår precis känslan! jag har gått till en fysioterapeut specialiserad på gravida kvinnor 3 gånger och kände mig direkt som en ny människa! lite dyrt men GULD värt verkligen, testa! nouw.com/michellenorman
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack snälla för tipset! hade du andra ryggbesvär som inte var relaterade till graviditeten då? ☺️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229