SNÄLLA HÅLL DIG NU BORTA!

Efter en bra natt med enbart 1 uppvak då N var hungrig vid 3 tiden så verkar febern vara borta idag. Hoppas bara det var något tillfälligt igår som hon fick efter vaccinationen.


För tillfället ligger N på golvet i sitt babygym och sprallar rundor och tuggar på allt hon ser och får tag i! Jag passar på att äta en omelett till frukost, brödet var slut och då får man provocera med det man har. Alltså en omelett! Sista högen med tvätt är inne i tvättmaskinen sen är tvättkorgarna stort sätt tomma! Någon dag till iallafall.. Sängen bäddad och diskmaskinen tömd och isatt har redan gjorts denna morgon. Känns skönt!Om febern håller sig fortsatt väck från N vilket det ser ut som att det gör så ska vi till N:s farmor efter middagstid. Vi ska hälsa på och äta middag där idag. M ska även hämta lite saker han haft och förvarat där som vi nu får plats med hemma hos oss istället.

Innan vi ska iväg så ska jag hunnit packat och se vad jag ska ha med mig tills imorgon. Sen ska jag även fixa mig hy lite. Ansiktsmask, fransarna behövs fixas till lite igen och en dusch skulle inte suttit fel. Även en väska packad med saker till N som sedan ska svängas inom och lämnas hos mamma innan vi kör mot svärmor. Detta då N ska passas utav mamma med familj imorgon.

  • Nära Smultronstället -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Hoppas febern håller sig borta❤️nouw.com/jennylou
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så sät och hoppas att febern håller sig borta! <3nouw.com/juliavnmelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229