SLUTAR MED NÄSBLOD


En mysig söndag har vi allt haft här ute i skogen, trots ett väldigt varierande väder. Allt från regn till skinande sol och nästan sommar värme har det bjudits på. Vi har haft en mysig dag om inget annat. En förmiddag här hemma med en sovmorgon till halv 10 gav N oss. Kan bero på att hon ville vara vaken ca 3 timmar inatt.. M har varit iväg på ett ärende och när han kom hem så traska vi bort med N i vagnen till hennes mormor (min mamma). Meningen var att M skulle hjälpa min bonuspappa att sätta upp takstolar till deras garage som han bygger, men så blev det inte. Istället var hans bror med familj över och vi fika ihopa. Bjöds på svenska jordgubbar, nybakad sockerkaka och färska gräddbullar. MUMS!



När dem åkt hem gick även M hemåt för att byta däck på bilen och fixa lite. Jag och N stannade kvar hos min mamma och umgicks. Då vi senare på kvällen grillade ihopa. Kött, korv, potatisgratäng med tillbehör stod på menyn. Vi satt och pratade en stund och strax innan vi skulle gå hemåt får jag näsblod, haha! Jag blev nästa lite chockad.. jag som nästintill aldrig fått näsblod, iallafall inte på äldre dagar också bara rinner det massvis. Ahja, förhoppningsvis slutar det snart igen. N är nattad, det tog inte ens 5 minuter innan hon somnat i min famn när vi nu för en stund sedan landat hemma. Nu åker mysis kläderna på, något bra på tvn ska startas och sedan funderar jag på att göra sista uppgiften klar utav plugget. Är så sugen på att plugga, nästan så jag vill plugga hela kursen nu på direkten!
  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

MalinHammersland
MalinHammersland,
Se p det fine bildet då, wow<33nouw.com/malinhammersland
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack snälla du!! 🤗nouw.com/juliamalmgren
janielindahl
janielindahl,
Goa N, jag smälter varje gång jag ser henne ❤️ Hoppas näsblodet går över fort & lycka till med sista uppgiften Julia 🥰 Stor kram 💕 nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh men tack hjärtat!! 🤗 kramar ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229