Slutar denna onsdag med en lista

Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut och har faktiskt haft en helt okej dag. Haft energi hela dagen och trots det har jag inte pressat mig till en massa måsten. Tagit det lugnt och bara slappat i sängen, tvättat någon maskin tvätt, tömt och satt i diskmaskinen och lagat mig lite mat är stort sätt det jag gjort under dagen. Min mamma fick bokat en tid till ryggakuten till mig med min muskelknuta jag haft sedan i April månad bak på ryggen mellan revbenen. Ska bli skönt att förhoppningsvis få rätsida på det äntligen och så snällt av mamma att boka tid till mig för det. Så imorgon kl 10:30 ska jag vara i stan för de besöket.

Denna eftermiddag och kväll när M kom hem från jobb har det inte blivit mycket gjort heller. Vi har bara tagit det lugnt och myst framför tvn. Just nu har vi lagt oss till rätta i sängen och kollar vägens hjältar, M tycker det är roligt att glo på och det gör mig ingenting att kolla på heller.

Tänkte avsluta denna onsdagskväll med en lista, tycker det är rätt roligt och jag vet att en del av er uppskattar det också! Here we go..


.. Drömmar du har? En högsta önskan just nu som jag haft ett tag är att flytta till hus, renovera efter hand som man har pengar och tid och sätta egen prägel på hemmet.

.. Favoriter i din garderob? Mina gravidbyxor och stickade tröjor är favoriterna just nu!

.. Saker du inte kan? Åka skridskor (är som Bambi på hal is ska jag tala om för er)

.. Destinationer du vill besöka? Bora bora, maldiverna, USA, Paris skulle varit spännande att få uppleva.

.. Personer som gör dig lycklig? Min sambo såklart och sen hela min familj naturligtvis! Mina vänner betyder massvis för mig också! Sen måste jag ju bara tillägga att jag blir så lycklig av alla er som är här inne och besöker min blogg varje dag!

.. Saker du behöver jobba på? Jag har väldigt kort stubin, speciellt nu under graviditeten. Har svårt att hålla tyst när det kommer till saker folk säger där jag inte håller med, det roliga är att för några år sedan var jag den som inte sa något och var konflikt rädd och nu är jag raka motsatsen efter att ha gått och jobbat med mig själv hos psykolog. Låter ingen köra över mig eller bossa över mig.

.. Favorit maträtter? Svensk husmanskost, även en god oxébit med goda diverse saker man behöver där till är helt klart nr 1 på listan. Älskar ju kött över lag!

.. Saker du är bra på? Jag är ärlig, positivt, driven till saker jag ger mig fan på att jag ska klara av.

.. Saker du inte äter/dricker? Sill, frysta köttbullar, blodkorv är det jag kommer på i huvudet för stunden. Finns säkert mer!

.. Ord som beskriver dig? Glad, nyfiken, pratglad, framåt, självsäker, driven.

.. Saker du hatar? Egoistiska/lögnaktiga/våldsamma människor. Blir förbannad när jag bara tänker på det.

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

malinskaos
malinskaos,
Alltid roligt med listor. ✌️😍😁nouw.com/malinskaos
juliamalmgren
juliamalmgren,
Så kul att höra! Ibland får man fylla upp inlägg lite med någon rolig lista 😃😍nouw.com/juliamalmgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så mysig lista!! <3nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack finis! ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229