SLUTA BLOGGA?


Ett tag så börja jag tröttna på det här med bloggen extremt mycket av många olika själ. Någonstans inom mig så vet jag hur roligt jag tycker det är och att få dela med mig av min vardag, tankar, bilder och ibland bara kunna kräka av mig om där är något som tynger mig. Fram tills för någon dag sedan har jag haft den känsla att där är något som gör att jag känner mig svagt omotiverad till bloggen. Jag ville hitta glöden igen och för någon dag sedan så skrev jag ner punkter som nästan var som små utmaningar till mig själv. Jag älskar utmaningar och att testa mina egna gränser lite. Jag vill steppa upp bloggen och göra det här lilla extra, försöka nå ut och få fler att falla ett intresse för min blogg. Men hur? Jo genom att testa på dessa utmaningar och get out from my comfortzone. Någonstans bland dessa utmaningar och att våga steppa upp lite gör mig extremt motiverad till att vilja fortsätta och se vad som händer.. Blir det någon skillnad eller det ser likadant ut fortfarande med statistik, följare osv. Återstår att se och därifrån tar jag ett beslut hur jag vill göra med bloggen. Detta är ett försök och jag hoppas att detta kan ge mig en fortsatt motivation till att vara kvar här på bloggen.


Några utav mina utmaningar: 

• Kontakta företag om samarbeten som inte bara gynnar mig och N utan även er läsare/följare.

• Inte göra bloggen enformig med bara bilder på N utan blandade kategorier, så alla ser ett intresse av att läsa bloggen.

• Ta mer bilder på mig och N tillsammans, eller varför inte på hela familjen? Att försöka sluta göra mig bekväm bakom kameran som det väldigt enkelt blivit nu efter N fötts.


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Det där med att vara framför kameran lite mer måste jag också bli bättre på! Och jag tycker verkligen verkligen om din blogg så jag hoppas att du stannar <3nouw.com/celinelundqvists
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men eller hur! 🥰 åh tack fina du!nouw.com/juliamalmgren
carroat
carroat,
Låter som härliga utmaningar! Hoppas du hittar motivationen igen! 😍nouw.com/carroat
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men verkligen! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229