SKÄRALIDS NATIONALPARK

Igår hade vi en lugn och mysig torsdag. Jag och N gick i mys kläder fram till lunch. Sen gjorde vi ve oss och begav oss mot Skäralids nationalpark tillsammans med min lillasyster. Var verkligen super mysigt. Vi gick slingan runt sjön och sedan sprang Thilde hinderbanan som dem byggt nyligen där. Efter det var vi trötta och förtjänade vars en glass. Såklart fick N också en, en cola isglass och hon åt nästintill hela!

Efter det begav vi oss hemåt och hade en mysig eftermiddag på altanen och blåste sopbubblor. Mycket mer än så hände inte den torsdagen! Så låter bilderna tala hur vår dag mer så ut.Natten till idag var ingen höjdare. N har blivit så förkyld igen och inte kunnat andas inatt. Så hon har bara snurrat och hållit på mellan mig och M inatt. Vid 03:30 ca fick jag gå upp med henne då hon hade feber och behövde få en nasdusch, hostmedicin och panodil. Lite mat och ny blöja sen somna hon igen i min famn. När hon vakna igen vid halv 10 tiden så hade hon ingen feber och var så glad och pigg. Så vet inte om de kan vara tänderna. Förkylningen och hostan sitter dock i ännu. Vid 11 valde vi att åka med mormor och lillasyster till Åstorp. Vi åkte och hämta ett papper jag ska ha med mig på måndagens möte. Sen begav vi oss till Väla. Åt lite lunch och strosa rundor där. N sov hela tiden och vaknade inte förens vi satte henne i bilen igen.

Vi åkte på hemvägen in om både dollarstore och Hemköp för lite fika vi kunde ta med oss hem till min mamma när vi kom hem. Vi åkte direkt dit och fika o drack kaffe. Vid lite över 16:00 åkte vi hemåt för att fixa oss och packa ihop oss inför att åka tillbaka till min mamma för lite pizzafrossa. Min morfar fyller 65år imorgon men alla är upptagna så vi valde att fira han idag. Det blev att mamma beställde flertal olika pizzor så dela vi upp dem i bitar och åt. Så gott!Vid 20:00 var vi hemma igen. Dock utan N. Hon sover hos sin mormor inatt. Det har varit två intensiva veckor och efter natten så är de guld värt med lite sömn. Men jag saknar henne något enormt redan! Tur mamma håller mig uppdaterad med videos, bilder och meddelande med hur de går. Och hon har de så kul och busar med sina mostrar och mormor!

Jag och M sitter nu och kolla Lets dance och ska snart gå och lägga oss. Jag är sååå trött efter att som sagt inte fått sova inatt och efter att ha fått gå upp vid halv 4 i morse och verken vilat eller sovit en stund sedan dess.

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Oh så söt, =D jag har en likadan blus fast i vuxenstrl då =Dsweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229