Sjukskrivning..

Tiden har bara sprungit iväg idag.. och har precis vaknat upp efter att ha vilat i lite över 2 timmar. Jag bara somna när jag la mig i sängen innan, haha! Men skönt och välbehövligt var det!

Hur gick läkarbesöket undrar ni säkert.. mjoo som rubriken lyder blev jag sjukskriven. Det var inget snack om saken att jag har foglossning och behöver vila och inte anstränga mig på jobb nu mera. Blandade tankar kring det men kanske detta jag behöver trots jag vill jobba och är en otroligt rastlös person. That’s life helt enkelt, får se det fina i det att vi kommer få en liten tös om bara några veckor iväg och att denna smärtan lägger sig efter förlossningen (tack o lov!)

M och jag var och hämta ut ett tungt paket efter han kommit hem från jobb idag, tänkte visa er imorgon vad det innehöll. Så skönt att ha den biten fixad och hemma nu ifall mini väljer att titta ut tidigare. Nu ska jag ta en svalkande dusch och umgås med M och en vän resterande kväll.

Hur söta är inte dessa små ballerina som svärmor köpt till mini för ett tag sedan.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
men åh så små och söt 😍🌸
nouw.com/emmaakarlegrund
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja man blir ju tokig så sött och smått allt är till dem där små liven! 😍
nouw.com/juliamalmgren
JennyLou
JennyLou,
Vad skönt för dig, tror din kropp kommer tacka dig för att du tar det lugnt❣️ Ångrar inte en sekund att jag gick hemma sista veckorna.

Ta det lugnt och ta hand om dig nu🌸
nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja jag tror det också, även fast det lär bli tufft för mig för jag är så otroligt rastlös! 😬
tack snälla du! det ska jag göra! 🌸 kram
nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229