Sängen, ens bästa vän.

Idag blev det inställt med att jobba. Kroppen bara skriker och jag behöver verkligen vila den. Hela förmiddagen har sängen varit min bästa vän och där har än inte blivit många knop gjorda. Jag orkar inget annat.. inte för stunden. Har svarat och slängt iväg några mail och fixat lite med bilder, inlägg m.m. Så lite händig har jag nog ändå varit får jag väl lovat att säga. Jag vill sååå gärna börja slipa och måla minis spjälsäng men min kropp säger något annat så får väll lyssna på den, helt enkelt.

Idag händer inte mycket, försöka bara vila och komma på fötterna igen så jag kan komma tillbaka och jobba. Egentligen väntades jobb hela helgen men får se hur det känns ikväll helt enkelt och tänker inte påtvinga kroppen något den inte klarar.

Tidigare i veckan så var jag inne om grannbutiken Life på jobb och köpte mig ett Te som jag hört ska hjälpa mot läkningen efter förlossningen och som gör att man inte blöder lika mycket. Även läst mig till att det är ett av dem bästa naturläkemedlet du kan ta under din graviditet. Ett hallonblads te som jag är väldigt nyfiken på att testa.

Detta har jag läst kring teet: 

Hallonbladste är ett enkelt och naturligt sätt att stödja din kropps förändringar under graviditeten. Den ska hjälpa till att stärka och förbereda livmodern under graviditeten och inför förlossningen. Det kan även hjälpa en till en enklare förlossning där livmodermusklerna arbetar mer kraftfullt och effektivit. Även smärtan under och efter förlossningen sägs minska.


Hallonbladsteet innehåller en mängd nyttiga vitaminer och mineraler:

- C-vitamin

- E-vitamin

- Kalcium och järn

- Mangan och magnesium

- Vitamin A

- Vitamin B-komplex

- Många mineralämnen inklusive fosfor och kalium

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Bra att du lyssnar på kroppen! 🌸nouw.com/denevigaresenären
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja bättre att göra det nu än att det blir värre för man överansträngt den! kram <3
nouw.com/juliamalmgren
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
ska också prova det , men har ca två veckor kvar tills jag får börja dricka 😊 nouw.com/angelicacarlsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja när är det man ska börja med den? Folk säger så olika i vilken vecka man ska börja dricka den i? 😊
nouw.com/juliamalmgren
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
jag har också hört lite olika men de flesta i mammagruppen jag är med i på fb. säger v.37 , att det ska ha gått 36 hela veckor o då ska man börja med 1 kopp om dagen , sen ökar man på med 2 koppar/dag en vecka senare o veckan efter det 3 koppar/dag 😊 tkr det är värt o prova iaf, svårt o veta om det hjälper på riktigt men värt ett försök 😊 nouw.com/angelicacarlsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Hmm.. ska ta och läsa på lite kring det annars börjar jag också i vecka 36-37 😊 Ja man vet ju inte om det hjälper men om dem nu säger det ska göra det så tycker jag också det är absolut värt att testa! 😃
nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229