SAMMA VISA VARJE MORGON


Dessa tidiga morgnar börjar bli en vana hos denna mamman nu. Kan nästan tycka dem börjar bli lite mysiga. Tänder ljus och en brasa, ibland görs en varm kopp med te eller varmchoklad och N ligger antingen och sprallar en stund i sitt babygym eller myser med mig i soffan framför Disney junior som alltid rullar på tvn på morgonen här hemma. Efter ca 1 timmes tid blir hon trött och hon somnar alltid antingen i min famn eller bredvid mig när jag håller henne i handen. Idag valde hon nämligen att vilja gå upp vid 06:30. Hon vanligtvis vill gå upp mellan 05:30-07:00. Samtidigt kan jag även tycka de är skönt att komma upp i tid, känns som man får mer ut av dagen när man går upp så tidigt. Nu sitter jag här i min ensamhet och slänger iväg detta inlägg med Disney Junior på i bakgrunden.

Nej när jag publicerat detta inlägg så ska jag göra mig en kopp varm choklad, en grov macka och starta serien jag plöjer igenom när tiden finns till. Har hört mycket om serien you och har länge velat se den, ända sedan den kom ut på Netflix men först fanns inte tiden till, sen så blev vi utan internet sen kom flytten och allt annat emellan. Nu har jag äntligen fått tiden till att börja kolla på den och så bra och spännande den är! Om ni inte sett den så tips tips!Idag ska M och min morfar byta ut vår öppna spis mot en ny. Om vädret tillåter det förstås då dem ska upp på taket och byta hela skorstenen med. En promenad ska även göras idag och någon maskin tvätt ska nog allt hinnas med att startas också. Ikväll ska vi över till mormor och morfar dit även mamma med familj kommer. Vi ska äta lite ostbricka, något glas vin och bara mysa hela familjen! En riktig mysdag har vi att se framför oss helt enkelt.

Hur ser er lördag ut? Vad ska ni och er familj hitta på?


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
åh saknar tiden när Joline var så liten, så mysiga morgonar 😍nouw.com/carroat
celinelundqvists
celinelundqvists,
Låter lite mysigt ändå! Skönt att inte sova bort morgonen liksom, tycker de är de mest magiska timmarna på dygnet!nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229