SÅKLART HON OCKSÅ FÅR

Hela familjen somnade om efter morgonens inlägg. Vi vaknade vid ca halv 11 igen. En sen frukost intogs och städandet och undanplockande utav bord, stolar m.m. Från igår är nu färdigt. Så skönt! Nu ska bara borden vi lånat köras iväg till sin rätta plats. För stunden ligger N i min famn och sover. Hon var så ledsen så vågar inte lägga ner henne nu när hon väl somnat. Lilla hjärtat! 


Sådär kalas fin var N igår. Två tottar fick jag på henne också för första gången. Så sött! En jeans klänning, svart newbiebody och ett par svarta strumpbyxor fick bli hennes outfit.


Haha ja i vanlig ordning så blir ju N också bortskämd med presenter igår. Blir man förvånad? Hon fick också paket efter paket så man nästan undra om det var hon eller M som blev firad. Hon fick iallafall så fina saker! Här nedan delar jag med mig utav vad hon fick för fint

——————————-

Första paketet N fick var en present från min farmor och farfar (N:s gammelfarmor och gammelfarfar). Hon fick dessa helt underbart söta plagg från Newbie! Ett par hängselbyxor och en kofta. Såå himla söta och kommer användas väl till sommaren.


Sen kom N:s farmor med en hög kläder med. Japp där var en pjyamas (välbehövligt) som redan ligger i tvätten och inte hann fotas och 3 super söta bodys som också var otroligt välbehövligt!

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Alltså hon är så galet söt den lilla tösen!! <3 Kramisnouw.com/lillystromqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HUR söt är hon inte?? <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229