Saker ni inte visste om mig..

1. Jag har en förlossnings skada 

När min mamma skulle föda mig kom jag ut dubbelvikt. Andades inte när jag kom ut och det var något kring att jag hade för mycket fostervatten i mig så dem fick köra iväg mig direkt för att få ut det. Har sedan den dagen jag föddes varit förlamad i ena sidan av munnen som gör att när jag gapar så hänger inte ena sidan av mungipan med. Inget som påverkar mig något speciellt då man inte lägger märke till det förens jag visar det och berättar om det och många ser det som min personliga sak.

2. Haft motorcross som fritidssysselsättning

Kan ni tänka er? Jag kört motorcross? Men det stämmer faktiskt. Under en period utav mitt liv när jag bodde hemma tränade jag och min lillebror på en motorcross klubb. Tyckte det var super kul och vi var även och körde mycket nöjeskörning på banorna också. Så det var en sak pappa, lillebror och jag gjorde ihopa.

3. Varit i depression

Tänker inte gå in på det särskilt mycket då jag bearbetat mig vidare till en ny och starkare individ idag än vad jag var under den perioden av mitt liv. Ett gammalt kapitel och idag mår jag mycket bättre. Men japp jag har varit djupt nere i depression. Även inlagd pga det, kände ingen mening med livet under den perioden och därför la dem in mig akut. Har byggt upp mig hos psykolog större delar av mina år som tonåring och mår som sagt idag super bra och kan hantera dagar med dippar eller känna av när jag börjar gå mot de hållet och bromsar upp.

4. Inte slutfört gymnasiet

Nope, stämmer bra det. Jag har inte slutfört mina 3 år på gymnasiet. Hade en rätt krånglig resa mellan olika gymnasieskolor under en kort period.. beroende på att dem lovade mig att hamna i klasser som jag i sin tur inte hamna i ändån. Eller så trivdes jag inte på skolan pga olika saker. Tillslut tröttna jag och mina föräldrar var på mig att jag behövde en utbildning. Tillslut fick jag ett specialgjort schema på en skola som var uppbyggt efter mig och för att jag skulle trivas och bli motiverad till att slutföra gymnasieåren. Men då gick jag tillslut i depression för andra personliga saker än beroende på skolan och hoppade av. Men ingenting är försent och idag sitter jag snart med en barnskötareutbildning rikare.

5. Har en del allergier

Tråkigt nog är jag allergisk både mot det ena och det andra. Till att börja med har jag astma. Haft sedan yngre dagar och håller i sig än idag vid fysisk ansträngning. Nötallergiker är jag också. På detta har jag pollenallergi och reagerar på allt möjligt som finns ute i naturen under sommaren, nyklippt gräs i min närhet och de är kört. Nyser och nyser och allt kliar både näsa, ögon m.m. Reagerar på en del frukter också, typiskt för en person som mig som älskar frukter i vanliga fall. Nu under graviditeten har det varit lite kämpigt då dem allergitabletterna jag tar och som funkar för mig får man inte ta som gravid.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oh vad roligt att läsa, och kan tro det bara är fint det du har som du fått efter hur du föddes, sådant där personligt brukar vara charmigt.nouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja som sagt inget jag mår dåligt över, min personliga lilla sak 😃 nouw.com/juliamalmgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad kul att läsa!!! Hade ingen aning =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Vad roligt att höra att inlägget uppskattades, kramar 😃 <3nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229