SÅ MAMMIG

Nu sitter vi sedan ca 2 timmar tillbaka i soffan och myser hela familjen. Äntligen är vi nu klara med lägenheten och det är verkligen så skönt att veta att man är klar med allt och bara ska ha besiktning och lämna nycklarna nu i veckan. Nu kan man lätta de från axlarna och bara fokusera på att få i ordning och så man vill ha det i nya hemmet!

N hade haft det super bra hos mormor och mostrarna under dagen, mer hennes mamma som sakna henne något enormt efter en stund. Snacka om att jag skynda mig in till henne när vi kom hem till mamma för att hämta upp henne. Mammas lilla bebis!Sista dagarna sedan N blev 4 månader har hon varit så himla mammig. Jag är väldigt intresserad av att hela tiden läsa på och följa upp kring utvecklingen med N och dem olika faserna så man själv är medveten om varför hon är eller gör som hon gör. Nu när hon blev 4 månader för några dagar sedan så stod där bland annat att under en period kan hon vara mer mammig och mer bekväm i mammans famn/knä. Lite reserverad mot folk i omgivningen och detta kunde även ske mot pappan även fast hon ser honom varje dag. Det handlar tydligen om att eftersom han jobbar under dagarna och hon bara ser honom på kvällen så blir de för lite tid för att hon ska ha den bekvämligheten hos honom som hos mig. Självklart blir de jobbigt för M med då han vill va med henne all ledig tid han har.

Ikväll ville inte N sova själv. Hon somnade i min famn och sen tänkte jag att hon kanske ville sova gott i vaggan. Men när jag låg över henne där och gick ut ur rummet så tog de 5 min sen vakna hon och var ledsen. Tog upp henne direkt i famnen och trösta henne sen somna hon efter en liten stund igen. Så nu ligger hon här i min famn istället och sover. Såklart är det så mysigt, så jag klagar inte alls! Och vad är bättre än att få bebisgosa + få bli servad med dricka, något att tugga på m.m. utav sambon, haha!

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,
Så gosigt! Men jag förstår att det är påfrestande. Likväl som för M som för dig. Vi har varit i samma sits. Det är jobbigt för oss att inte kunna lämna över och det är jobbigt för de att "barnen inte vill vara hos dem". Men, liksom alla andra faser, så går det över. När jag börjar jobba nu och Patrik och vara pappaledig i sommar så lär det säkert vara helt tvärtom. Och då känns det helt plötsligt liiite lättare att han/hon är så mammiga nu 😊nouw.com/moahakansdotter
Jonna
Jonna,
Nåååå vad söt hon e <3nouw.se/jonnaelb
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229