SÅ FÖRBANNAD

Åh som jag svor och var förbannad igår över hur Nouw fungerade för mig. Va sugen på att vara produktiv och skulle posta ett inlägg och förbereda några osv. Men ack nej. Sidan bara ladda och jag kunde verken publicera eller skapa några inlägg.. jag gav upp tillslut och gick och la mig.. vet faktiskt inte ens om mitt ena inlägg blev sett igår då det ser ut som att ingen har läst de.. så jag ska nog publicera det på nytt idag. Och om ni redan läst det så vet ni anledningen till varför det återpublicerats.

Någon mer som nouw strula för igår?Just nu sitter jag och dricker min kopp kaffe i soffan omsvept med en morgonrock och tända ljus på soffbordet. Gick upp när M körde till jobb vid 06:00. Var länge sedan jag orkade och va sugen på det. Alltid velat dra mig till sista sekund, haha!

Jag ska snart göra ve mig och sen väcka N och göra ve henne också innan det bär av till förskolan. 2 nätter nu har loppan sovit exemplariskt och börjar natten i sin säng dessutom. Inatt ville hon komma in till oss vid 03:00, innan dess har hon sovit så fint i sin egna säng i sitt rum sedan vi gick och la henne igår kväll! Så imponerad & en riktigt stolt mamma!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Man blir så frustrerad när de inte går som man tänkt sig ❤️nouw.com/malinhardstahl
taazzsih
taazzsih,
Strulade hos mig med. Kom inte in, kunde inte publicera inlägg och så höll det på hela dagen. Skrev ett långt inlägg som varje gick att publicera eller spara till senare men efter nästan två timmars kämpande gick det och sen strulade det igen 😒
Hoppas du får en bra dag 🌟
nouw.com/taazzsih
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229